Pe scurt și pe înțelesul tău. Și poate că imperfect și încorect.
În zootehnie un animal este conceput ca un mijloc de a produce hrană pentru oameni. O vacă să dea mai mult lapte, un porc să fie îngrășat mai ușor, peștii din acvacultură să crească mai repede în greutate. Astfel în domeniu vei învăța tehnici și proceduri în acest sens. La medicina veterinară vei fi medic de animale. Dar dacă te pasionează și IT-ul, poți să înveți în paralel și asta ca să digitalizezi medicina veterinară. Succesuri!
Și ca specializare în plus, nu numai caii. Acum, cel puțin la Cluj, despre bolile canine în facultate se studiază doar două săptămâni, deci foarte puțin, în raport cu cererea de medici veterinari pentru acest domeniu.
Iar eu care sunt pasionat de domeniul paranormal, am trăit experiențe din care am dedus că nu numai oamenii pot face remote viewing, ci și câinii. O să ai o carieră pasionantă. Succesuri!
Va multumesc! Totusi, nu ma gândesc sa inovez medicina veterinară, ci doar sa scap de grija programarilor si consultaților pentru amicii mei căluți si, de ce nu, pentru alte animale de la fermă. Am înțeles că zootehnia e departe de ce imi doresc eu, de aceea voi alege medicina veterinară. Cat despre informatica, as prefera sa lucrez in domeniu, în timp ce medicina veterinară as vrea sa fie mai mult legată de pasiunea mea.
Va multumesc inca o data pentru raspuns si mai astept alti utilizatori sa isi expună parerea cu privire la subiectul propus de mine!