Dar m-ai vazut cum arăt?
Intrebarile tale arată asta.
Plus emoticoanele de acum.
Adevarat, adevarat. Nu ai voie sa pui emoticoane caci nu e adevārat ce spui.
Invata te rog frumos ca un patron este ca orice om. Si eu pun emoticoane, si eu pun intrebari, si eu petrec timp cu familia, conduc, gatesc, fac curatenie si practic sporturi. Chiar sunt curioasa ce concluzie ai tras despre mine din niste simple intrebari. Te rog, dezvolta-ti raspunsul.
Ce ai vrea sa fac, când imi comenteaza cineva sa sar repede si sa spun "stai frt ca eu am fima"? Sau toate intrebarile sa imi fie despre asta? NU. Stiu ce sa fac cu ea si pun majoritatea intrebarilor despre viata personala, pe care incerc sa o fac cat mai asemanatoare cu cea a unui om normal.
Când vei ajunge sa practici un sport la nivel inalt, vei intelege ce inseamna simplitatea, recunostiinta si disciplina. Acolo am invatat ca nu sunt mai presus decât nimeni si ca ce am azi maine nu mai poate fi valabil. Gândeste inainte sa scrii, te rog
Haine albe, la fel si casca de protectie ( tot alba ), bidoane de apa langa ei si cam atat.
Imbracamintea alba nu prea atrage caldura si o hidratare constanta ajuta mult in verile toride.
anonim_4396 întreabă: