| ioana255555 a întrebat:

Daca, spre exemplu, vreau sa devin profesoara de engleza, ce medie trebuie sa am la materii, in general?(avand in vedere ca sunt in clasa a 7-a) Stiu, poate e o intrebare stupida, dar merci oricum de ajutor

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu conteaza mediile din gimnaziu sau liceu, conteaza sa reusesti la admitere in facultate, sa termini facultatea cu diploma de licenta si sa fi facut in facultate si un modul pedagogic.

| mihai69 a răspuns:

Subscriu anterespondentului.
Aș vrea doar să adaug vreo două idei:
- uneori e mai bine să nu ai note foarte mari (mă rog, excepție făcând cele pentru un eventual examen de titularizare, unde chiar contează) - totul e să știi tu să te apropii de viitorii tăi elevi și să-i faci să le placă materia pe care o predai;
- uneori, notele mai mici nu sunt neapărat rezultatul necunoașterii unor materii, sau a lipsei de capacități intelectuale ale „posesorului". Mai sunt și profesori „cu năbădăi", mai sunt și întâmplări nefericite etc.

| geoor a răspuns:

Trage tare la BAC și uită-te dacă se dă admitere prin examen sau cu media de la bacalaureat la facultatea dorită. Tre' s-o zic și pe asta, până în clasa a 12-a e posibil să îți schimbi radical dorința.