| DianaMya a întrebat:

Buna am si eu o intrebare poti sa intri pe profil pedagogic daca ai mentiune, si premiul 3, sunt in clasa 7a si vreau sa merg pe profil pedagoic si nu stiu daca o sa ma descurc cu premiul 3 si mentiune?

Răspuns Câştigător
| ElenaSA a răspuns:

Uite aici ceva despre probele de aptitudini:http://www.calificativ.ro/......21189.html
http://cnelenacuza.uv.ro/plan_sc.htm
Începând din 2014, în calcularea mediei de admitere în liceu, media de la evaluarea naţională va reprezenta 75 la sută, faţă de 50 la sută în anii trecuţi, scăzând astfel la 25 la sută ponderea notelor din ciclul gimnazial.

6 răspunsuri:
| Peaches a răspuns:

Uite text din Legea educatiei nr. 1/2011, modificata prin Ordonanta de Urgenta din 30.12. 2013:
" in cazul in care numarul de candidati este mai mare decat numarul locurilor oferite de unitatea de invatamant, admiterea se face luand in calcul in proportie de 70% portofoliul educational al elevului, media de absolvire a invatamantului obligatoriu, precum si media la probele de evaluarea nationala de la sfarsitul clasei a VIII-a si in proportie de 30% nota obtinuta la proba de admitere stabilita de unitatea de invatamant."
Deci portofoliul tau arata bine cu premiile alea, dar notele de la evaluarea nationala conteaza intr-o maaaaaaareee masura.
Succes!
Fundita?winking

~Roxetta

| DianaMya explică (pentru Peaches):

Multumesc mult, daca imi scriai mairepede primeai funda

| Peaches a răspuns (pentru DianaMya):

O poti pastra, cred ca stii ca nu asta conteaza. Ma bucur daca am putut fi de ajutor. Sa ai zile frumoase precum e inimioara ta! happy

| DianaMya explică (pentru Peaches):

OOOOOOO,ce dragut sau draguta esti, mersi!

| gabrriela a răspuns:

Din cate stiu eu nu prea conteaza ce premiu ai. Trebuie sa susti probe la : muzica, romana, desen si sport si in urma acestor probe esti acceptat sau nu iar ca departajare pentru note egale la probe se i-a in considerare si media de admintere ( adica 5-8 si cea de la examene - nu mai stiu sigur cum se calculeaza ).

| LoredanaDamiean a răspuns:

Heei happy Eu sunt boboaca in Elena Cuza, profil pedagogic. Probele sunt foarte usoare...dai probe la sport, desen, muzica si romana. Eu am avut media 9, 24 si am intrat pe locul 15 ..sigur vei intra, daca vei lua probele. Daca vrei sa ma intrebi mai multe, trimite-mi cerere de prietenie pe facebook - Pika Lory ( fb meu ) :*