| Denysu_Denys_1998 a întrebat:

Buna,am si eu o intrebare.
Sunt in clasa a XI-a, dupa ce iau Bacalaureat-ul, as vrea sa dau la Scoala de Agenti Pentru Penitenciare(Targu Ocna),cum este acolo? Credeti ca merita? Apropo, am ochelari, conteaza daca am ochelari si am miopie?

Răspuns Câştigător
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Din pacate pentru tine s-ar parea ca e o problema mare faptul ca ai ochelari. Uite aici baremul medical din 2014 https://www.snlp.ro/_files/OMJ__2587-C-2014_bareme_medicale.pdf sper sa fie cel actual. Citeste-l cu atentie, vezi sa nu ai si alte afectiuni care sa te impiedice sa candidezi, mi se pare oricum restrictiv. Dar acum foarte sincer mi se pare o meserie tare tampita sunt atatea altele pentru care problema ta cu ochii nu conteaza. Gandeste-te bine! Mult succes iti doresc, indiferent incotro te vei indrepta!

| Denysu_Denys_1998 explică (pentru andreia67):

Mulțumesc frumos,
Un Facebook aveți?

| andreia67 a răspuns (pentru Denysu_Denys_1998):

Ti-am trimis mesaj privat.

5 răspunsuri:
| TCosminn a răspuns:

Denis, in viata orice s-ar intampla si oriunde te-ai afla nu trebuie sa uti sub nicio forma ca TU poti face orice iti propui. Daca asta e visul tau si daca asta iti place, nu conteaza daca merita sau nu, fa tu sa merite, pentru tine. Nu exista impedimente, doar daca le impui tu.

| Denysu_Denys_1998 explică (pentru TCosminn):

Am inteles, daca nu te superi, ai cumva un Facebook?

| TCosminn a răspuns (pentru Denysu_Denys_1998):

Nu am Facebook dar imi poti scrie oricand aici prin mesaje sau prin gmail la adresa cosminturbatu93@gmail.com. Scrie fara nicio retinere, sunt dispus sa te ascult cu mult interes.