| baiatuucupizzza a întrebat:

Buna am si eu o intreebare am primit un mesaj cu un nr de cosmote si mi-au zis ca daca iau cartele pana in 80 de euro voi primi 100000 de euro nu stiu daca e vrajeala totusi am cumparat cartelele dar nu le dau nici un cod va rog e ceva minciuna de la pepsi tot tremur de emotiicrying((

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Teapaaaaaaaaaaaaa

| treipuncte a răspuns:

Teapa! Nu da codul!

| Șosețică a răspuns:

Pai eu te sfatuiesc sa nu mai crezi in toate prostiile... eventual sa faci o plangere la cosmote...

| cataalecs96 a răspuns:

Nu da codul este vrajeala deca era cosmote te sunau dupa nr lor NU DA!

| Tron a răspuns:

Stai linistit si nu te mai ambala atat degeaba ca poate lesini.In primul rand daca era adevarat in nici un caz nu era un numar normal cu 076XXXXXXXi era un numar ca de exemplu 1623 sau 4266.In al 2-lea rand astfel de mesaje sunt la ordinea zilei.Primisem si eu unul pe Vodafone odata.Am luat telefonul, l-am sunat la vrajeala si ceream detalii si apoi l-am luat la injuraturi si l-am intrebat cat i-a luat sa faca asta? Sfatul meu, vede-ti de altele si lasa prostia lor deoparte.Nu ajuta la nimic.

| clarobscur a răspuns:

E o tentativă de inşelaciune! Pentru a fi sigur dacă e vreo promoţie sau concurs intra pe site-ul Cosmote, acolo găseşti tot ce te interesează. La categoria "noutăţi" ai să afli că cei de la Cosmote nu cer niciodată coduri de reîncărcare prin mesaje.
http://cosmote.ro/ro/content.aspx?style=styles&ns=-10000&cid=18792

| bhubhuaa a răspuns:

Teapa laughing

| Daniec a răspuns:

Daca e numar e vrajeala sigur, cosmote-ul trimite mesaj cu sigla la (cosmote), suna la numar-ul ala dupa alt numar si intreaba de cineva sa vezi ce zice.

| dixi9516 a răspuns:

Fii atent pentru ca stiu ca asta e vrajeala... Am o prietena caruia i s-a intamplat ceva in genul asta si era asa de entuziasmata incat i-a dat nr de cod de la o cartela reincarcabila si a uat teapa