Daca un blog ar fi la fel de bun ca un shop on-line, inseamna ca cei care aleg aceasta platforma sunt... "mai putin practici"? Un blog nu o sa iti ofere scripturile si functionalitatile pe care la are un magazin on-line. E drept ca blogul nu te costa (mai) nimic dar nici nu face aceeasi treaba Nu o sa poti avea o galerie foto, un cos de cumparaturi, un formular de comanda, posibilitatea de a acorda discount la o anumita suma etc etc. sunt destule facilitati si in plus, ar fi vorba si de imagine (parerea mea)
Fă-ţi un blog. Cel mai cunoscut (şi uşor de utilizat după părerea mea) este blogspot. Şi am văzut multe asemenea bloguri. Succes!
Salut, daca ai nevoie de un domeniu, poti merge pe www.website.ws Aici ai sa gasesi multe domenii libere la pret de 10$/luna, iar ca sa te inregistrezi, trebuie s-o faci prin mine. Intra pe www.webmoneyhq.ws si apasa butonul inscrie-te. Bafta.
Sa stii ca as fi interesata sa cumpar vreo doua poti pune niste poze? si.sa-mi zici si pretul
Poti sa iti faci blog, sau sa le faci poze si sa le pui pe hi5. Am vazut mai multe persoane care vand cercei, haine.chestii de astea.
Poi de ce vrei sa le pui pe net asa pur si simplu? E foarte bine ce a zis ingerasha dar de ce nu le vinzi pe net?
Nici nu e greu cauta e google chestii cu afaceri.