Ajung nefericiti pentru ca asta este o meserie in care se lucreaza in special pe cont propriu, nu prea mai exista posturi prin policlinici, cum erau candva, in care sa fie angajati si sa aiba salariu, fara nicio grija. Prin urmare, trebuie sa fii foarte bun profesionist, dar sa ai si banii necesari sa-ti faci cabinetul propriu, sa-ti iei aparatura necesara, care nu este ieftina deloc, materialele necesare etc, sa ai un vad bun cu cabinetul si sa ai si rabdare sa-ti faci faima si sa-ti vina clienti. Grija asta zilnica, de a nu sti daca ai clienti, daca-ti poti face banii necesari sa traiesti si sa-ti poti desfasura activitatea in continuare te toaca psihic pana cedezi daca nu esti o fire mai bataioasa, tupeista sau o persoana cu bani din alte surse, care sa nu aiba astfel de griji. Asta pentru ca spuneai ca nu intelegi de ce, acum poate stii cum sa alegi
Nu am facultate dar poti sa iti spun ca nu dai la medicina dentara, da la medicina si farmacie!
De ce sa nu dau? UMF e impartit in 3 categorii, medicina generala, medicina dentara, si medicina si farmacie
EU ti-am spus parerea mea acum alegi ce iti place!
O ruda de a mea este medic dar daca esti sigur pe tine si pui bine capul pe asta no sa ti se intample ce ai spus tu
Daca multi din aceasta meserie se simt " nefericiti " asta nu inseamna ca si tu trebuie sa faci la fel. Poate ca tie chiar o sa iti placa foarte mult ceea ce vrei sa faci si nu trebuie sa asculti guriile celorlalti. Fa ce vrei sa faci, pana la urma este viata ta! Mult mult mult noroc!