| AgainMe a întrebat:

Buna!
As dori sa imi gasesc un job pe timpul verii, insa am 17 ani si sunt din Bucuresti...imi puteti da sugestii?
PS:

Răspuns Câştigător
| bebitica a răspuns:

Poti cauta pe ejobs, bestjobs, anuntul a-z, desi in mare parte se cere varsta peste 18 ani. Si eu m-am angajat cam tot atunci, si am gasit ceva de genul promoter...cu asta am inceput.

5 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Sărut mîna poţi face promoţii pe hipermarketuri cora careefour auchan, uite î-ţi las eu nişte telefoane de la firme care angajează fete la promoţie, dar vezi că e de stat în picioare şi uneori pe tocuri, depinde de promoţie. 0730. 614. 194. şi 0766. 333016.

| Vizitiul a răspuns:

Am multe amice, care pe timp de vara se angajeaza pe post de chelnerite!

| nico1988 a răspuns:

Buna!
Iti pot oferi un loc de munca in mai multe domenii.
Intra pe nicol_oriflame@yahoo.com.
Te astept.

| kitty5065 a răspuns:

Incearca sa cauti pe net de obicei gasesti orice pe net

poti incerca chelner, promoter, animatoare sau orice altceva

depinde si ce preferi uhee hee

succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barmanita, picolita & Co.
Nici n-a inceput bine vara si tu vrei la mare. Daca te-ai saturat sa mergi cu cortul sau – varianta nu mai putin problematica – sa astepti finantare de la parinti, exista o solutie: mergi la mare ca sa muncesti! Pe timpul verii, litoralul e ticsit de restaurante, terase, baruri si discoteci care au nevoie de personal: barmanite, picolite, chelneri. Sigur, si bucatari (daca ai talent si specializare). E de preferat sa nu mergi singura (prietena la nevoie se cunoaste happy si, neaparat, sa iti anunti parintii pe unde ai de gand sa-ti faci veacul vara asta (sa doarma si ei linistiti). Ca sa intri in hora, ai nevoie de (multa) indemanare si... rabdare cu clientii.

Sampling prin magazine
Vrei sa-ti castigi banii de buzunar fara sa dai pe branci de-atata munca (esti, totusi, in vacanta!)? O solutie ar fi promotiile de sampling organizate, pe timpul verii, de companiile cu produse de larg-consum. Conditii? Sa fii sociabila, comunicativa, sa ai mereu zambetul la tine si, evident, sa-ti placa sa imparti fluturasi prin supermarket-uri, sa le prezinti clientilor tombole si oferte
speciale: „acum mai proaspat", „acum mai mult"... etc.

animatoare intr-un club la mare e superlove struck te angajeaza si daca ai 17 ani

Incearca la carefour sa te angajezi pui marfa in raft