Poti cauta pe ejobs, bestjobs, anuntul a-z, desi in mare parte se cere varsta peste 18 ani. Si eu m-am angajat cam tot atunci, si am gasit ceva de genul promoter...cu asta am inceput.
Sărut mîna poţi face promoţii pe hipermarketuri cora careefour auchan, uite î-ţi las eu nişte telefoane de la firme care angajează fete la promoţie, dar vezi că e de stat în picioare şi uneori pe tocuri, depinde de promoţie. 0730. 614. 194. şi 0766. 333016.
Buna!
Iti pot oferi un loc de munca in mai multe domenii.
Intra pe nicol_oriflame@yahoo.com.
Te astept.
Incearca sa cauti pe net de obicei gasesti orice pe net
poti incerca chelner, promoter, animatoare sau orice altceva
depinde si ce preferi u
succes!
Barmanita, picolita & Co.
Nici n-a inceput bine vara si tu vrei la mare. Daca te-ai saturat sa mergi cu cortul sau – varianta nu mai putin problematica – sa astepti finantare de la parinti, exista o solutie: mergi la mare ca sa muncesti! Pe timpul verii, litoralul e ticsit de restaurante, terase, baruri si discoteci care au nevoie de personal: barmanite, picolite, chelneri. Sigur, si bucatari (daca ai talent si specializare). E de preferat sa nu mergi singura (prietena la nevoie se cunoaste si, neaparat, sa iti anunti parintii pe unde ai de gand sa-ti faci veacul vara asta (sa doarma si ei linistiti). Ca sa intri in hora, ai nevoie de (multa) indemanare si... rabdare cu clientii.
Sampling prin magazine
Vrei sa-ti castigi banii de buzunar fara sa dai pe branci de-atata munca (esti, totusi, in vacanta!)? O solutie ar fi promotiile de sampling organizate, pe timpul verii, de companiile cu produse de larg-consum. Conditii? Sa fii sociabila, comunicativa, sa ai mereu zambetul la tine si, evident, sa-ti placa sa imparti fluturasi prin supermarket-uri, sa le prezinti clientilor tombole si oferte
speciale: „acum mai proaspat", „acum mai mult"... etc.
animatoare intr-un club la mare e super te angajeaza si daca ai 17 ani
Incearca la carefour sa te angajezi pui marfa in raft
HQMada întreabă: