Hello.In primul rand, felicitari.
Si eu sunt la matematica-informatica (intenisv informatica) si pot spune ca este destul de greu. Ce ore se fac? Pai multa matematica si multa informatica. Apar ca materii noi T. I. C(in cazul in care nu ai facut in generala)[tehnologia informatiei si a comunicarii ] si logica. Daca o sa inveti nu o sa fie atat de greu.Bafta
Eu am fost la filologie si la info e super greu. Matematica de liceu e ciudata si total fara sens, nu o sa iti trebuiasca in viata ecuatii, logaritimi, matrice si alte chestii. Informatica e ok daca o intelegi si ai prof bun. La TIC e simplu Logica nu e logica (ai sa intelegi ce spun), materia aia e creata ca sa ne tampeasca cred... nu stiu daca sunt copii carora sa le placa logica (ca materie). La mine din liceu au dat doar 3 copii din peste 180 de copii. Oare de ce?! Daca ai profesor bun si rabdator atunci totul e usor. Chimia de liceu e ciudata.mai ales cea din clasa a 10-a. Fizica e ok.cat de cat ok. Biologia e faina (mie mi-a placut), o sa inveti despre ADN, ARN, celula etc. Sper sa iti fie fain, sa ai parte de niste colegi faini si profesori faini. Distreaza-te si invata! Sper sa ai niste ani de liceu superbi. O zi faina!
@MisterKat :Cata dreptate ai. Matematica e chiar aiurita si logica e stupida dar daca o intelegi devine amuzanta. Biologia e superba