Este vorba despre asistent/a de farmacie durata studiilor este de 3 ani
http://www.scoalacdavila.ro/
desigur ca vrei sa faci Farmacia 5 ani pentru o viata mai buna si salar bun dar trebuie sa stii cuvant cu cuvant din carti groase de la faculate, medicamente.Nu- este deloc usoara Farmacia :confuzzled:! dar merita pentru ca farmacistii sunt cei mai bine platiti(sector privat) decat medicii care lucreaza la stat pe langa conditiile mizerabile in spitale/policlinici...
din cate stiu, studentii la Farmacie(5 ani) sunt foarte bine pregatiti si nu este loc/timp de distractie mai degraba "tocilari" in timp ce la Asistenta Farmacie(3 ani) nu invata nimic, slab pregatiti, prost organizat(sector)...
Se numesc farmacisti(daca nu stiai). Trebuie sa faci Facultatea de Farmacie.Nu stiu cum sunt platiti.
Buna! Cel care vinde la farmacie se numeste farmacist si am auzit ca se plateste foarte bine, nu conteaza liceul, dar este o facultate pentru a te face farmacist, a. Succes! Funda?
Buna!
Vanzatorii de la farmacie, se numesc farmacisti, cum spuneau si cei dinaintea mea. Liceul nu conteaza, atat timp cat nu faci o facultate pe o anumita specializare. Nu este neaparat sa faci Facultatea de Farmacie, ai putea face si o postliceala. Daca esti bine platit sau nu, asta depinde de farmacie. Spre exemplu, la farmacia dintr-un sat cu 500 de locuitori, farmacista castiga mult mai putin decat o farmacista care lucreaza in Bucuresti, si, bineinteles depinde de vechimea si de experienta in domeniu.
Ca sa iti alegi o slujba pe viitor, nu te gandi doar la cat de bine/prost platit esti, ci gandeste-te la ce te pricepi si ce iti place tie, ce ai vrea sa faci pe viitor.
O zi buna.