| deniy a întrebat:

Buna as dori sfaturi in cea ce priveste viitoarea mea meserie eu as dori sa devin actrita asta imi doresc de cand ma stiu mi-am si dovedit talentul in piesele de teatru jucate dar problema e urmatoarea parinti mei s-au despartit cand aveam 2 ani maicamea a plecat in spania cand aveam 4 ani si parinti mei au divortat cand aveam 7 atunci am inceput sa mai comunic su taicameu(o data la 2 sau 3 luni la telefon acum in prezent saptamanal dar acum deja am o varsta) ma rog ideea este ca nu stiu ce sa fac sa-mi continui visul sau sa ma indrep spre alta meserie deoarece eu cand voi avea copiii nu vreau sa lipsesc din viata lor cum au lipsit ai mei sin viata mea in mare parte, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Parerea mea este sa iti urmezi visul si sa muncesti pentru realizarea lui. Daca ai talent este pacat sa se piarda, nu sunt foarte multi oameni talentati. Si artistii au familii si copii, unii chiar multi, asa ca aceasta nu este un impediment in cariera. Succes si numai bine!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau ca trebuie sa spun asta dar asta ti-a fost ghinionul imi pare rau pentru tine dar asta e si noi nu avem ce face totul depinde de dumneze

| kryssumik a răspuns:

Are dreptate fata cu primul raspuns
parerea mea este sa iti continui visul pentru ca o sa te casatoresti si probabil va avea grija tatal copiilor de ei si tu din cand in cand
daca asta ti-ai dorit de mult eu zic sa incerci deoarece iti place si daca iti place trebuie sa lupti pentru a obtine acea dorinta indiferent de consecinte

| Katy_2076 a răspuns:

Este o poveste trista! sad dar te vei descurca stiu asta! poti sa iti urmezi visul si tot odata sa stai aproape de familia ta. poti deveni celebra si sa te cunoasca multa lume, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la tot ce e mai bun pe lume, adica familia ta. iti urez mult succes pentru ca ai nevoie. nu uita sa stai aproape de familia ta happy!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai ecelas vis ca al meu dar eu mai adaug si dansul crede-ma ca degeaba de apuci de o alta meserie daca nu e acea pe care tu tio doresti deoarece simyi tu in sinea ta ca nu e ca aceea

| Schoompika a răspuns:

Eu te-as sfatui sa iti urmezi visul si sa fii actor aici in Romania(sa joci in piese care sunt in tara),daca vrei sa devii celebra in toata lumea, poti sa-ti iei si familia cu tine(copiii, sotul)deci nu vei lipsi din viata lor daca faci si tu o piesa o data pe luna sau pe saptamana!