Parerea mea este sa iti urmezi visul si sa muncesti pentru realizarea lui. Daca ai talent este pacat sa se piarda, nu sunt foarte multi oameni talentati. Si artistii au familii si copii, unii chiar multi, asa ca aceasta nu este un impediment in cariera. Succes si numai bine!
Are dreptate fata cu primul raspuns
parerea mea este sa iti continui visul pentru ca o sa te casatoresti si probabil va avea grija tatal copiilor de ei si tu din cand in cand
daca asta ti-ai dorit de mult eu zic sa incerci deoarece iti place si daca iti place trebuie sa lupti pentru a obtine acea dorinta indiferent de consecinte
Este o poveste trista! dar te vei descurca stiu asta! poti sa iti urmezi visul si tot odata sa stai aproape de familia ta. poti deveni celebra si sa te cunoasca multa lume, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la tot ce e mai bun pe lume, adica familia ta. iti urez mult succes pentru ca ai nevoie. nu uita sa stai aproape de familia ta !
Eu te-as sfatui sa iti urmezi visul si sa fii actor aici in Romania(sa joci in piese care sunt in tara),daca vrei sa devii celebra in toata lumea, poti sa-ti iei si familia cu tine(copiii, sotul)deci nu vei lipsi din viata lor daca faci si tu o piesa o data pe luna sau pe saptamana!
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: