| nebunademika a întrebat:

as vrea sa ma duc la liceul militar dar nu stiu ce sa fac, am 14 ani, si chiar nu stiu ce sa fac, ce parere aveti despre liceul militar, merita sa ma duc? ca incercarea moarte nare, va multumessc!

Răspuns Câştigător
| ady2607 a răspuns:

Cele de la Buzau si Ploiesti au fost inchise. Dar nu-ti recomand, sincer nu te duce la un liceu militar. Iti place sa primesti ordine, sa fi plecata de acasa de la 14 ani si sa-ti vezi parintii odata pe luna pentru ca esti consemnata? Sa ramai nemancata pentru ca nu este mancare destula, si daca este trebuie sa alergi sa prinzi ca altfel iau altii 3-4 portii? Sa primesti iarna caldura cu portia, apa calda 2 ore pe zi, sa-ti speli hainele cu sapun? Sa faci sectoare? Si lista poate continua dar imi e prea somn sa mai scriu ca e deja 3 AM. Eu sunt la Academia de Politie, n-am facut liceul militar, dar am auzit si eu cum e acolo de la colegii mei care l-au facut. Incercarea cam are moarte in cazul asta, pentru ca daca renunti platesti despagubire catre stat, si in fond, n-ai nevoie de liceul militar ca sa reusesti.

3 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Incearca.merita daca chiar iti doresti o cariera in domeniu happy.

| nickole90 a răspuns:

Iti recomand sa te duci. dupa ce termini liceul militar poti incerca sa dai la politie! multa bafta

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Stai cuminte, n-ai ce face?