Teze: Romana, Istorie sau Geografie, Franceza sau Engleza, Logica sau sociologie sau psihologie depinde ce faci in anul respectiv! Asa era cand am facut eu liceul! Ore ai 3 pe saptamana de mate de aia usoara, 4 de romana, cate 2 sau 3 de istorie si geografie, doaua sau 3 de franceza si engleza, 2 ore de fizica in clasa a9a si putin in a10a apoi dispare din orar! Restu nu cred ca mai conteaza ) Oricum depinde si de liceu si ce optional v-a alegeti! Succes la liceu Cred ca raspunsul corect e la mine! La mate nu da`ti teza!
Well, faci cate putin din toate, 3 ore de fizica, 2 de chimie, 2 de engleza, 3 de romana si teze dai la romana, chimie, bio, mate si daca esti la profil cu intensiv franceza, si la franceza
Nu este adevarat ce spune babygirlissa!
Pana sa ajung studenta, am fost 4 ani la specializarea stiinte sociale. Faceam vreo 4 ore de romana, 3 de istorie, 3 de geografie, 2 de engleza si 2 de franceza, mate 2 ore.Plus restul care sunt mai putin importante. Aaa, si fizica si chimie am avut 2 ore pe saptamana din fiecare, am facut doar primii 2 ani.
In clasa a 9 a vei avea 2 ore de logica, in clasa a 10 a in loc de asta vei face psihologie, intr-a 11 a faci economie, a 12 a filosofie.
Am dat teza in fiecare an la limba romana, la alegere intre engleza/franceza, la alegere de asemenea intre geografie/istorie si in fiecare an la logica, respectiv la psiho, economie si filosofie!
Eu sunt a 9a la ss... fac 2 ore de mate 2 de geo 2 de ist. 4 de rom. 2 de fizica 2 de chimie, 1 de bio, 1 muzica, 1 desen, 2 de logica, 2 de franceza, 3 de engleza, 1 sport.
teze dai la logica, istorie sau geografie, engleza sau franceza, romana.si cred ca, cam atat. te pup si ai grija de tine!
Mda, imi pare rau ) nu am citit bine intrebarea si credeam ca este vorba de profil de stiinte ale naturii scuze inca o data