NU se adevereste, pentru ca visul e rezultatul activitatii creierului, creierul lucreaza si in timpul noptii si visul e ceea ce creierul se gandeste.
Nu! dovada? pai si eu am visat odata ca sunt milionar am o super masina, o super prietena langa mine, si castiga steaua semnifinala cu midelsbough! a doua zii) a pierdut steaua cu 4-2, am pierdut un milion la pariuri, s-a stricat dacia celor cu care am vazut meciul in plina strada, si m-a parasit si prietena fiindca am fact urat la gafa lui carlos, deci 1) visele nu se implinesc si 2) fotbalul te distruge!
Pai eu nu prea cred! eu am visat anul trecut ca ma intalnesc cu robert pattinson si nici in ziua dea astazi nu ne-am mai intalnit!
Ceea ce visezi este doar subconstientul...asa ca stai flex...
>:d
Exact asa mi se intampla si mie visez ceva si peste catva timp sunt exact in locul ala exact cu prietenii pe care-i visez ma intalnesc cu aceeasi persoana si am impresia ca am facut lucru ala a doua oara. ce-o fi asta?
Nu, sunt doar vise. Daca ai avut un cosmar, sau ceva ce nu ti-a placut cand te trezesti zici de 3x "cu noaptea a venit cu noaptea sa se duca" si te inchini.
Daca esti curioasa sa stii ce inseamna ce ai visat gasesti pe www.acvaria.ro ai acolo interpretare vise :)Oricum sunt doar niste superstitii
fundita? :X:X:X