As vrea sa stiu daca exista cineva pe aici care este student sau are mai multe informatii despre Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica 'I. L. Caragiale' (UNATC)? In principiu ma intereseaza Facultatea de Film sectia de Scenaristica. Am citit pe site-ul Universitatii care este proedura admiterii, dar as dori sa stiu cum este in general facultatea, ce abilitati trebuie sa ai ca sa poti trece in anii urmatori, cat de buni sunt profesorii, cam care sunt programele (adica cursurile), cat mai multe informatii.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Da, ai dreptate. Mi-am dat seama prea tarziu. Eu vroiam sa ma refer scrict la a scrtie scenarii. Si nu ai putea sa imi povestesti unele din legendele despre UNATC?
Hahaha! estera, cu toata prietenia mea, nu cred ca as putea sa ti povestesc AICI! dar f frumoasa pasiunea ta (e pasiune?) pentru scris scenarii! de unde, cum? auzisem ca nu mai au sectie de dramaturgie unatc, esti sigura ca au? te ai uitat? vezi ca "baietii" astia fac si niste cursuri de pregatire pentru examen...
Ce legende draga? ca si-o trag studentele cu profesorii? ast e peste tot. ca cei de acolo mananca mult rahat si isi fac proaste impresii despre ei? asta e peste tot. ca n-ai nici un viitor cu unatc? e la fel cu orice facultate.
Buna seara, saluttraim! am citit mesajul tau, raspunsul tau la cele spuse de mine voalat sau nici macar atat...am ezitat in ati raspunde, dat fiind tonul tau iritat si mai ales "gratie" limbajului trivial in care ai ales sa ti expui c4redintele! nu pozez in vreo pudibonda, dar in genere am o idiosincrasie cand vine vb de grosolanie, in multiplele ei fete! te rog sa nu uiti ca acest site TPU este extrem de vizitat tocmai datorita unei anume tinute relativ decente si foarte multi dintre acesti vizitatori sunt COPII! repet, COPII! nu e nimic mai odios decat un adult care-si "despoaie" caracterul marunt, etalandu -si ostentativ "bijuteriile" pestilentiale! ok, am inteles, nu traim intr o lume ideala, sunt oameni si oameni, nu e prima data cand dau in TPU peste discursuri obscene, dar mi am zis sa nu mi stric ziua, sa trec mai departe, sa ignor! uite, acum nu am mai putut, mai ales ca se pare ca ma apeleaza pe acest ton scabros o fata, o doamna! inca o data: sa cautam sa epatam prin ceva notabil, nu prin abjectii! caci in jurul nostru sunt SI COPII! m as face rosie de rusine, daca verisoara mea (un copil!) ar citi ce mi a scris mie "saluttraim"! imi cer scuze daca te am deranjat si indignat prin acele "legende", imi cer scuze daca te simti cumva ofensata de acest mesaj, care se datoreaza pana la urma nu doar tie, cat si altora ca tine de care ma lovesc vreau nu vreau ba pe strada, ba pe TPU, ba peste tot! nu suntem mai mari si mai breji si mai cu stea in frunte daca ne agitam prin bagajul argotic! atat! ps. imi cer scuze Esterei, in postul careia ma aflu, pentru defularea mea!
Buna! Si eu sunt pasionat de teatru si vreau sa urmez mai departe facultatea de teatru. Si da poti sa faci actoria aici in Romania si sa megi in strainatate sa joci in filme asa cum vreau eu. Bafta
Sincer, fereste-te de scolile de arta din Romania ca sunt naspa. Cursurile nu se fac, profii au preferinte, se intra pe pile si pe bani grei nu numai pe pregatiri si cu arta mori de foame in Romania. Eu sunt in anul II la o astfel de facultate si am dat de 2 ori admiterea si imi pare rau acum ca m-am apucat de asta. Nu e o meserie care poti sa o profesezi in tara, la noi astfel de functii se ocupa tot cu bani si cu relatii.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.122.20) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro