| Selenagomez15 a întrebat:

as vrea sa stiu din ce aleg sa fiu:cantareata sau designer de moda. dau funda pentru cel mai convingator postat.

Răspuns Câştigător
| Isabelamaria21 a răspuns:

Pai la ce te pricepi tu mai bine?
Daca ai o voce minunata poti sa fii cantareata!
Dar daca ai talent in moda in haine atunci este bine sa fii designer de moda!
Ce iti place tie cel mai mult, asta conteaza si la ce te pricepi mai bine!
Toti vrem sa fim cantareti dar daca nu avem voce nu merge, dar daca tu ai voce poti sa fii cantareata si daca si iti place, sau daca ai talentul de a crea haine de ce nu? Ce iti place tie si la ce te pricepi mai bine poti deveni! Parerea noastra nu conteaza pentru ca este decizia ta! Succes si Numai Bine!

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Alege ce iti place.

| sunset a răspuns:

Cred ca mai ai timp sa te gandesti.Trebuie in primul rand sa te gandesti ce iti place cel mai mult. Ca si cantaret, este foarte greu sa ai o sansa chiar si cand esti cel mai bun.
Dintre aceste doua optiuni eu as alege designul, pentru ca ai o siguranta mult mai mare.(din punctul meu de vedere)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti avem visuri.
dar fii constienta ca doar unora li se implineschappy

| Eva a răspuns:

Parerea mea este ca ai putea foarte bine, cantareata de succes fiind, sa-ti lansezi o linie vestimentara cu care sa spargi normawinking
Sau ca designer celebru, de ce nu ai putea debuta fulminant in muzica si sa cuceresti topurile?
Bafta!winking

| Elyy_1788 a răspuns:

Depinde la ce te pricepi cel mai bine:Xwinking.
Peste putin timp vei stii pe ce cale vrei sa mergi.
S-ar putea sa iti placa altceva.
Eu aveam acum ceva timp aceeasi nelamurire. Dupa o vreme mi s-a stricat voceastraight face. Nu mai stiam sa cantstraight face. Iar apoi... dansurile sportive mi-au furat inima(impreuna cu un baiat de acololaughing).
Mai asteapta putin.Sigur vei alege ceea ce iti placewinking.

| Alexysa a răspuns:

Canatareta daca ai voce, daca ai indemanare si inspiratie fashion designer

| AlinaDaniela a răspuns:

Pai parerea mea este sa alegi sa fii desinger de moda.zau am auzit ca se plateste bine si acum multi vor sa fie la moda, iar hainele de firma sunt la cautare insa fara muzica mai poti trai dar fara haine super nu prea...asta este parerea mea. sper sa iti foloseasca parerea meabig grin

| Mellyndda a răspuns:

Pai happy alege sa practici ceea ce iti iese mai bine :*. Dar daca nu vrei sa renunti nici la una nici la alta, ai viitorul in fata, poate cu rabdare si silinta vei reusi sa fii si cantareata si designer`de moda. Sunt meserii frumoase amn2. happy Si eu cant`... si nu ma pot decide` intre a deveni catareata sau doctorita, dar in cazul meu e vorba de dorinta mea de a deveni cantareata si de dorinta parintilor mei de a intra in cadrul medicinei ( in familia mea majoritatea avand meseria asta ) te pup si succes. Lupta pentru ceea ce iti doresti!