Http://www.academiadepolitie.ro cauta aici si vei gasi raspunsurile la intrebarile astea.
E 3 ani.da intr-adevar nu e usoara admiterea. test la romana, matematica, pshiologic(care multi il pica) si niste probe fizice..gradul va fi de subofiter, loc de munca iti va fi asigurat, te poti invartii dupa ce promovezi de posturi in diverse domenii..la sri mi-s-ar fi parut mie intresant.E greu da cumva merita iei salariu mare, pensie la 40/45 de anii..eu ti-am zis cam ce stiu eu, pentru informatii mai explicite cauta pe pagina academiei. Spor
Cred ca e singura facultate care iti asigura loc de munca dupa absolvire. Tocmai de aceea e grea si e si foarte greu sa intri si e bataie pe locuri. Politistul acela celebru Marian Godina a picat de 2 ori examenul, el lucrand deja in politie si s-a inscris si anul acesta.
Gasesti ghidul complet al admiterii pe site-ul lor, dureaza maxim 5 minute sa intri, eu nu pot pune link. Concentreaza-te pe admitere si ai timp mai tarziu sa te gandesti la grade si alte chestii.