| Rizer a întrebat:

Buna
As vrea si eu ceva mai special daca vreti sa ma ajutatiwinkingas vrea o adresa de web cu modele de scrisori(adica sa fie scrisore initiala, scrisoare de raspuns, si de revenire toate 3 sa aiba aceeasi tema adica pe acelasi continut si sa aiba aceeasi idee{adica sa se discute in toate 3 despre acelasi principui}sper ca m-ati inteles)va rooog imi trebuie urgent si trebuie sa o scriu si la mana pe foaie A4.Haideti va rog imi dati voi, eu am cautat dar nu am gasit ca toate 3 sa aiba aceleasi idei adica sunt scrise diferit mie imi trebuie cu acelasi principui da ac ma intelegetiwinkinghappy

Răspuns Câştigător
| antonia09 a răspuns:

Buna,
Aceste trei scrisori nu sunt altceva decat scrisori comerciale.
Pentru prima poti trata o cerere de oferta pentru pentru un anumit produs, scrisoarea raspuns trateaza raspunsul dat de catre societatea x daca are sau nu pe stoc un anume produs si la ce pret doreste sa il vanda in functie de cererea facuta initial.
Scrisoarea de revenire este raspunsul dat ofertantului de catre societatea care a scris scrisoarea initiala, de acceptare sau nu a ofertei propuse in scrisoarea raspuns.
Sper ca aceste idei sa te ajute.
Succes!

0 răspunsuri: