| andreeada a întrebat:

Aseara discutam cu cativa dintre prieteni despre o posibila cariera in armata, iar ei mi-au spus ca din pricina faptului ca tatal meu este decedat si a lucrat ar trebui sa am locul asigurat. Asa este? Raspundeti numai daca stiti sigur! Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca vrei sa te inlorezi si tatal tau a fast deja un grad mare atunci da ai mai multe sansedar daca a fost un simplu urmas al cuiva care a fost la armata atunci ce dreacu gasesteti alta slujba

5 răspunsuri:
| yuyubarbie19 a răspuns:

Nu chiar...eu cred ca tu trebuie sa iti alegi cariera si daca vrei aceasta cariera ea de asteapta

| Lorє๔คnค a răspuns:

Da, ar trebui sa ai un loc asigurat, pentru că a intra în Armata Română nu înseamnă doar a-ţi defini personalitatea, a te maturiza, a-ţi întări trupul şi spiritul, nu doar a-ţi face datoria faţă de patrie, ci înseamnă o multitudine de oportunităţi şi posibilităţi pe care ţi le oferă profesia militară.
În primul rând, ceea ce îşi doreşte orice tânăr aflat în momentul crucial al alegerii drumului în viaţă: educaţie (gratuită!), o bună pregătire profesională, un loc de muncă, posibilitatea de afirmare şi de construire a unei cariere, un trai decent, garantat de venitul sigur şi de măsurile de protecţie sociala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa ce cere inima!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce varsta ai, ce scoala si ce vrei sa faci in armata?
Cat o fi Romania de tara de tampiti tot n-o sa te poti duce asa, sa bati la o usa si sa ceri o slujba si un salariu bazandu-te doar pe faptul ca tatal tau a murit.

| bestiutza88 a răspuns:

Doamne...ma minunez cat de multe prostii poate spune Zianna ( scuze dar asa e) eu lucrez in acest domeniu si iti dau un sfat: MAI BINE VINDE LA TARABA...