| ralukaaaaa a întrebat:

Asi dori sa dau la faculatea de medicina din timisoara...
Imi puteti spune cum se intra, in functie de medii, de examenu de bac sau admitere?
Daca egreu sa intru la fara plata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. La facultatea de medicina Victor Babes din Timisoara se intra pe baza de admitere. Admiterea consta intr-un test grila format din intrebari din chimie organica si biologie clasa a XI-a. La buget(adica fara plata) nu stiu ce sanse ai sa intri ca se intra foarte mult cu bani:-" si cu pile. Gandeste-te bine daca vrei sa faci asta:d, ca sunt multi ani de scoala, trebuie sa ai o memorie de elefant sa mergi la aceasta facultate, pana mai ieri-alataieri si eu vroiam aici, am invatat juma` de manual de biologie si m`am apucat de probleme de chimie organica, iar acum m`am razgandit:D.
Trebuie sa iti placa foarte mult medicina, sa inveti foarte mult, sa-ti dedici foarte mult din timpul tau invatatului si sa ai si sprijinul financiar din partea parintilor/iubitului, sau stiu eu:d, ca atatia ani cat faci facultatea(6 ani) nu poti sa lucrezi, iar in anii de rezidentiat (intre 3 si 7) nici atat:).
Asta daca te referi la medicina generala:), eu ti-am spus la medicina generala cum e cu admiterea si cu toate chestiile astea.

Multa bafta, pentru alte informatii intra pe : http://www.umft.ro/newpage/index.htm :*:*:*.

2 răspunsuri:
| deeeeeebora a răspuns:

Sper sa nu ramai descurajata dupa commen-ul julyssei in ce cls esti?

| Roxana_7186 a răspuns:

Nu e greu sa intri la fara taxa odata ce te pregatesti.winking nu iti pierde increderea in tine.winking si nu te lua dupa ce zic unii si altii.winking stai linistita.si eu am intampinat aceleasi lucruri. si nu le'am luat in seama. eu dau la medicina generala tot in Timisoara.si zi se zi invat si fac grila. sper ca nu te'ai descurajat. sad daca vrei sa mai vb. intra pe id meu roxy_b3b3lusha_dulcika te pup.:*