Din câte știu eu, toate analizele sunt făcute la centrul lor de recrutare. Îți fac ei toate examenele în incinta facultății, cred.
Cel puțin așa e la academiile militare.
Apropo, spor la admitere și la pregătire! Și eu sunt tot clasa a 11-a și vreau să dau la Sibiu la terestre. Acum mai rămâne doar să nu o dăm în bară
Nu. Am intrebat, daca poate cineva sa imi explice in ce consta examenul ala medical, nu sa imi spuna o concluzie, fara argumente. Am intrebat asta pentru ca sunt pe a 11a, si daca as stii despre ce e vorba as mai avea timp sa repar ceva. Probele sportive nu sunt o problema pentru mine, si am inteles ca ce am eu la coloana se repara usor prin kinetoterapie. Ceea ce ma intereseaza pe mine sunt detaliile. Adica, iti arunca o fisa in brate si te plimbi tu pe la toate cabinetele posibile, sau se face vreo comisie, cumva.
Din câte știu eu, toate analizele sunt făcute la centrul lor de recrutare. Îți fac ei toate examenele în incinta facultății, cred.
Cel puțin așa e la academiile militare.
Apropo, spor la admitere și la pregătire! Și eu sunt tot clasa a 11-a și vreau să dau la Sibiu la terestre. Acum mai rămâne doar să nu o dăm în bară
Medicina militara, muzica militara nu se bazeaza pe aspect, note sau altceva se bazeaza pe probe. daca tu iei proba medicala intri daca nu salut
sorinaa0 întreabă: