Http://www.univermed-cdgm.ro/? pid=1621
Uite tematica de examen. Nu se iau in considerare notele din liceu sau de la bacalaureat.
Deci la medicina se dau teste grila cu 100 intrebari cu unul sau mai multe raspunsuri corecte. 60 de intrebari din anatomie si 40 din chime organica (clasa a 10 -a si a 11 -a). Se intra cu cca 81 de puncte la fara plata si apoi urmeaza cca 400 locuri la cu plata. Anual functie de mediile pe care le ai poti ramane la fara plata sau poti trece la cu plata. Din anul 4 nu mai sunt sesiuni ci se vor face calupuri de cursuri la spital terminate cu examen. LA sfarsit se da rezidentiatul si urmeaza de la 4 la 6 ani de rezidentiat (specializare pe meserie)
Te au informat multi useri asa ca nu ti dau rasp. la fiecare intrebare ci iti sp doar atit dupa ce ai scris ca nu stii la fizica. ca ti-e lene sa inveti la...cred ca nu vei deveni doctor cum nu pot eu sa ma fac popa ca sunt femee. asa ca indreaptate spre ceva pe masura capacitatii tale si a chefului tau de a ajunge ceva in viata daca nu ti place sa inveti
Yami, vezi ca, daca nu. ti place fizica si chimia o sa te loveasca rau in freza medicina ))
Eu cand am vazut cata chimie se face, era sa lesin )))))))
Saptamaniile astea numai despre asta m-am interesat :))
Examenul se da la : biologie cls a XI-a, si la alegere intre fizica cls a IX, X, XI-a sau chimie cls a X-a si XI-a.
Nu conteaza media de la bac, sau media din liceu, asta numai daca nota ta de la admitere coincide cu ultimul ramas pe loc, si astfel, se hotaraste cine intra si cine ramane.
Uite aici program din ce vei da examenul :
http://www.univermed-cdgm.ro/? pid=1627
si : http://www.univermed-cdgm.ro/? pid=1628
Si nu te ingrijora, nici eu nu-s vreo stralucita la fizica (am 7), dar asta nu inseamna ca nota ma descurajeaza. Voi da, si voi intra, la buget. Daca esti a 9-a, invata, si prinde-le de acum, eu trebuie sa reiau, e bine ca esti hotarat de la inceput.
EUSIATIT multumesc pentru sfat si as vrea sa va spun ceva: daca ati fost elev/a stiti ca se intampal sa nu iti placa ceva.Sunt a9a am timp sa recuperez si nu e nevoie de jignir doar pentru ca am intrebat ceva. Vreau sa devin medic si voi deveni multumesc pentru sfatul util dar voi deveni doctor a da si se scrie femeie nu femee.Anyway eu am spus cine are sa imi dea informati nu aveam nevoie de comentari inutile. O zi buna ^_^
Da se dau intrebari foarte da foarte grele si se da din materia de bac si din cls a11a si a12a...mai ai...
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: