Frizerita. Manichiura/Pedichiura nu-si face toata lumea dar de tuns sau facut o anumita frizura pentru un eveniment toata lumea are nevoie.
Deci,tu nu mi-ai inteles intrebarea.Ideea care iesea din intrebarea mea e urmatoarea: Imi plac toate aceste meserii, dar nu stiu din care se castiga cel mai bine.Asta era ideea.Acum ai inteles?
A,mult mai bine asa.
Acum depinde...fiecare poate fi banoasa, depinde cum o faci.
Cred ca primele, pentru turism sau comert ti-ar mai trebui ceva studii. In schimb, cu cateva cursuri, ai putea face o treaba buna in cosmetica.
Hei, desigur ca intr-o meserie banii castigati conteaza,dar trebuie sa-ti si placa. Ceea ce ai enumerat tu,se cam aseamana si depinde doar de tine ca om,daca iti place un domeniu automat faci profit din el, dar ca sa-ti raspund la intrebare din punctul meu de vedere, manichiurist si turism, cea din urma fiind mai mult o ramura, pentru ca nu poti spune ca "sunt turism", ci ghid sau altele ce se leaga de aceasta ramura. Mult succes.
Daca tu vrei sa iti alegi meseria dupa aceasta intrebare adresata noua, prefer sa nu iti raspund; facandu'ti o favoare de care vei fi tu mai apoi constient/a.
aksjsksbjsbs întreabă: