Cam ce iti trece prin cap, poti sa scrii poezii si proza daca te duce imaginatia, sau poti sa comentezi sau sa recomanzi o carte, un film, o formatie...nu stiu. Si articolele sunt la mare cautare si daca ai si simtul umorului si le scrii un articol mai dur, o sa ai "succesuri"
Poate ce ai dori tu sa citesti in revista scolii. Acum depinde de cata libertate dispui. Scandalurile nu dau gres niciodata.
Buna
pai pe prima pagina ai putea sa pui o imagine si sa scrii revista scolii si scrii numele scolii.
cum a inceput primul semstru
evenimentele.
informatzii despre elevi
poezii, bancuri
sper ca te-am ajutat
Buna!
Pai poti scrie
-poezii
-cantece
-poti pune poze cu clasa ta
-Iti poti descrie colegii Sau clasa
Depinde ce alegi u
In revista scolii nu scrii documente ci articole. Daca n-ai deloc talent la scris extrage cateva curiozitati stiintifice si publica-le.
Sunt atatea lucruri care pot fi scrise in revista scolii, depinde ce colaboratori ai sa ai si cat de inventivi sunteti.
Mi'ar placea sa citesc in revista scolii poezii inventate de elevii;))
Un fost iubit era "poet", inventa niste poezii superbe atunci cand il plictisea profa;))
Dar:(nu vroia sa le publice la revista, zicand ca poeziile lui nu sunt de tampenia aia(revista)
Si asa era...are niste poezii grozave care ar fi pacat sa le publici intr-o revista ca aia(7 pagini alb negru capsate si cu poza liceului pe prima pagina)
:))`:-j
Uita-ti blogu` lui, unde isi mai posteaza din cand in cand poezii...
http://infinityofthenight.blogspot.com/
Poate lasa-ti si niste comentarii;))
Iar place sa vada ca lumea ii vizualizeaza blogu`(ma ruga mereu sa le citesc:x`)
:*