| Vecina a întrebat:

BUNA! Ce facultate mi-ati recomanda dintre Relatii Internationale si Stiinte Politice?

1. Ce materii se studiaza?

2. Ce meserii pot practica?

3. Dupa care facultate am mai multe sanse de angajare?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiinte politice! clar te invata multe multe. este ideala. Eu acolo sunt si e super.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Referent superior in instutitii guvernamentale, poti lucra in aparatul partidelor politice, poti fi expert bun consilier, ziarist, editor, publicist. Astea sunt meseriile care poti sa le ai dupa terminarea Stiintelor Politice.

| maya_2186 a răspuns:

Niciuna. daca nu ai pile ff puternice alege o facultate din care sa iesi cu o meserie clara nu vrajeli si fluturasi din astea...in caz ca nu vrei sa te reprofilezi dupa ce o termini.pe niciun patron nu-l intereseaza denumirile pompoase ci conteaza ce stii sa faci.si cu facultatile astea... e numai barbologie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maya@ habarnai fat-o se vede ca s-a umplut lumea de fricosi si prosti dar cu stiinte politice meseriile alea le ai, dar e treaba voastra ramaneti toti cu dreptul o sa iesiti avocati cu totii pute tara de avocati 21 de milioane de avocati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maya@ du-te tu fara facultate si sa vedem cine te baga in seama, sau du-te cu facultate de limba romana matematica in alt mediu la o firma, sa vezi ce ti se va raspunde fetito.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu deviem de la subiect. Vecina de la 2 a intrebat cevaM ma intereseaza sa aflu raspunsul la intrebari nu
sa urmaresc o cearta stupida.