| 1290 a întrebat:

ce la ce profil sa ma duc sau ce job mi s-ar potrivi. Imi place sa creez filme reportaje etc. multi imi spun ca ar trebui si imi spun ca mai imaginatie pentru un regizor happy. Mai sunt pasionat si sa fotograziez ( mai rar ). Imi mai place tehonlogia adica : laptopuri, aparate, camere etc. va rog spuneti-mi sa stiu asa ca pentru viitor FUNDAA celui cel mai serios si bun happy big grin

Răspuns Câştigător
| FlorentinaC a răspuns:

Daca iti place sa faci filme si reportaje, mergi la un liceu vocational cu specializare in teatru, ori la stiinte sociale la un liceu teoretic ca apoi,sa urmezi o facultate de comunicare, relatii publice-jurnalism. In ceea ce priveste tehnologia, mergi la un profil real (mate-info) ca apoi, sa lucrezi in domeniul IT, domeniu in care se castiga foarte bine si este foarte cautat. Te sfatuiesc sa alegi domeniul IT iar prima parte sa o practici ca un hobby happy funda?

2 răspunsuri:
| 1290 explică:

Florentina si as mai avea o intrebare pe ce materii ar trebui sa ma axez mai mult daca ma poti ajuta. si da normal ca funda mersi :X si sper sa ma ajuti si la intrebarea asta happy

| Cozmeniuc_Diana_Lory_1996 a răspuns:

Daca iti place sa faci filme si reportaje, mergi la un liceu, in care sa dai la un profil uman, filologie sau jurnalism.