| alinap12345 a întrebat:

Buna.Ce parere aveti despre jobul de operator flexibil? E legit? Se poate lucra si de pe telefon? Cam cat se poate castiga?

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Depinde in ce domeniu este!
Daca este prostitutie virtuala, atunci nu-i legal.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Spune nuumele companiei. Eu cunosc niște excroci.

| newaccountbye a răspuns:

Jobul de operator flexibil este un tip de munca care poate fi efectuat de la distanta, adesea de acasa sau de la birou. In general, acesta implica preluarea apelurilor si a mesajelor pentru o varietate de companii si organizatii.

Acest tip de munca este legit, dar este important sa cautati companii de incredere si sa va asigurati ca respectati toate cerintele si regulile de lucru.

In ceea ce priveste castigurile, acestea pot varia in functie de companie si de nivelul de experienta. In general, castigurile pentru operatorii flexibili sunt mai mici decat cele pentru alte posturi, dar pot fi o optiune buna pentru cei care doresc un program flexibil sau care doresc sa lucreze de acasa.

In ceea ce priveste lucratul de pe telefon, acest lucru este posibil, dar depinde de cerintele companiei si de tipul de munca pe care il efectuati. Unele companii pot permite lucrul de pe telefon, in timp ce altele pot solicita utilizarea unui calculator sau a altui echipament.

In concluzie, munca de operator flexibil poate fi o optiune buna pentru cei care doresc un program flexibil sau care doresc sa lucreze de acasa. Este important sa cautati companii de incredere si sa va asigurati ca respectati toate cerintele si regulile de lucru.

| Dragos388 a răspuns:

Da, se poate lucra de pe telefon, de pe tabletă, laptop sau pc! Câștigurile sunt în funcție de activitatea ta. Poți trăi destul de bine din asta, numai că trebuie să respecți regulamentul lor. Plățile se fac săptămânal în euro, ceea ce este un plus și totul este legal. Succes!

| Honeybunny12 a răspuns:

Personal pot spune ca sunt foarte seriosi, iti ofera posibilitatea de a lucra de pe telefon, tableta, laptop sau orice pc ai la dispozitie. Important este ca lucrezi cand ai disponibilitate, iti creezi un program dupa bunul plac si esti platit corect pentru munca depusa, saptamanal si in euro.

| ladyDana a răspuns:

Buna! Jobul de operator flexibil este fantastic! Este perfect legitim și oferă o mare flexibilitate. Am reușit să lucrez chiar și de pe telefon, ceea ce a fost foarte convenabil. Veniturile pot varia în funcție de orele lucrate, dar este o modalitate excelentă de a câștiga un venit suplimentar!

| Florin6849 a răspuns:

Da, este legit si se poate castiga destul de bine! Iti functie de implicarea ta poti sa castigi destul de bine, eu am ajuns chiar sa-l fac un job full-time tocmai pentru faptul ca pot sa lucrez remote! Iti recomand sa incerci si sa te convingi singur!

| RazvanTudorDan a răspuns:

Se poate lucra de pe telefon, tableta sau computer. Exista un training, trebuie sa vorbești corect românește. Part time 50-60 EUR pe săptămână, full time nu știu sa spun exact dar poți ajunge la câteva sute de EUR pe săptămână daca te ții de treaba. Sunt foarte serioși cu plățile si ai suport non stop.

| GrisinaSticksSusan a răspuns:

Buna, este un job pe care poti sa il faci de oriunde si poti sa muncești si de pe telefon. Eu stau mereu in pat si lucrez, fara sa am in spate un sef care sa ma streseze.

| queenkaden a răspuns:

Bună! Lucrez în prezent la ei, sunt niște oameni serioși și plătesc la săptămână în funcție de cât de dispus ești să lucrezi. Poți munci și de pe telefon dar și de pe un pc sau laptop și de unde anume dorești tu. Nu este deloc greu și beneficiezi de bonusuri mai tot timpul, ceea ce este un plus pentru fiecare. Îți recomand să încerci, nu ai nimic de pierdut. Mult succes!

| AmaAmallliiiaaaa a răspuns:

Buna! Vorbesc doar din experienta proprie, este un job ok daca dorești sa-ți mărești veniturile. Eu ajungeam la peste 100-120 Euro săptămânal si nu ma omoram cu munca laughing. Prima data am lucrat de pe telefon, nu aveam laptop, apoi mi-am luat laptop! Sper ca te-am ajutat! happy

| alinap12345 explică:

Operator-flexibil.com

| N3xtpl3as3 a răspuns (pentru alinap12345):

Buna..si ai reusit ceva la ei?