Ai aici pareri de la oameni care chiar stiu despre ce e vorba acolo
https://www.reddit.com/......_flexibil/
Nici nu stii despre ce e vorba nu?
Nu este o excrocherie si chiar iti primesti banii munciti. Ei te invata tot ceea ce trebuie sa stii (deci nu trebuie sa-ti faci griji in privinta experientei), instruirea este gratuita si poti sa muncesti chiar si de pe telefon (se recomanda leptopul pentru ca este mai usor / vezi mai bine platforma). De aproape 2 ani de cand lucrez la ei n-am fost trasa pe sfoara privind plata saptamanala pe care ei o pun la dispozitie.
Mă poate ajuta cineva cu testul primit pe skype? cu cele 4 teste Este testul final Mulțumesc
Fiecare test in parte este conceput ca sa te ajute atat pe tine ca si viitor operator, cat si pe ei in identificarea unui candidat bun. Daca ai intrebari iti recomand sa intrebi trainerul, pentru ca doar el te poate ajuta. Nu recomand sa copiezi sau sa furi raspunsurile, pentru ca isi vor da seama si nu vei mai putea colabora cu ei.
Ar trebui sa știe cei care accesează pentru operator flexibil că nu te înscri pur și simplu și gata incepi sa faci bani
Sunt niste teste de trecut, ca să poți lucra pentru ei, din pct.meu de vedere cam riguroase parca ai da ex.la facultate
Unde exista posibilitatea sa aplici la un job si doar pentru ca ai aplicat sa incepi sa faci bani? Peste tot esti testat, fie ca e doar un interviu verbal in care spui ceea ce stii si atesti lucrul acesta prin diplome. Fiind vorba de un job ce se desfasoara doar prin chat scris, n-ai nevoie de diplome si altele, dar trebuie sa stii sa scrii corect. Cum altfel sa se poata vedea lucrul acesta daca nu te testeaza? Cum sa stie daca s-a inteles ceea ce presupune job-ul si care sunt cerintele daca nu fac lucrul acesta? Este de preferabil testarea candidatului decat sa se lase acesta sa lucreze si sa incurce pe toata lumea. Trainerii sunt prietenosi si te ajuta, iti raspund la intrebari si iti explica de mai multe ori daca ai nelamuriri.
Tu în cat timp primești mesaje/ câte mesaje primești pe zi? Sunt în prima săptămână și nu prea primesc cine știe ce mesaje, câte 4-5 mesaje pe ora. Stau de dimineață de la 6-7 până pe la 12 și seara de la 22 până pe la 2-3 dimineața, dar foarte greu primesc.
DaianaGeo17 întreabă:
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: