Este Liceu pedagogic si daca il termini poti fi educatoare sau invatatoare si nu profesor. Pentru a deveni profesor trebuie sa termini o facultate, si dupa ce o termini sa iei examenele de intrare bineinteles.
Uita-te in anii trecuti cu ce medii s-a intrat si in functie de ce medii ai tu poti sa-ti dai seama daca intri sau nu.
Daca nu te incadrezi in nici unul, vei ajunge unde sunt locuri, poti sa ajungi si la o scoala profesionala. Asa ca ai grija ce optiuni pui acolo. Dar eu stiam ca poti sa pui mai multe optiuni, este doar un minim nu si un maxim, dar poate s-a schimbat.
Probe: desen, muzica, sport si literatura. Nu te speria! De obicei toata lumea le ia! Se intra in functie de media de admitere, poti sa-ti faci media ta orientativa si te interesezi care a fost ultima medie de anul trecut si-ti dai seama daca intrii sau nu.Bineinteles, ultima medie de admitere difera de la an la an, dar nu foarte mult. Daca nu te incadrezi ai putea sa-ti pui o a doua optiune la un profil de la acelasi liceu si te transferi pe parcurs.
Mult succes!
Buna
din cate stiu eu la profil pedagogic... sau cum se numeste
trebuie' sa dai probe la sport muzica si desen [asa s-a dat anul trecut la noi]
si pe fisa aia de inscriere pe care ti-o da diriga/dirigu poti scrie cate licee vrei uh
uh le pui in ordinea la care vrei sa intri
daca nu intri la primul intri la urmatoru )