| didi_6831 a întrebat:

Ce 'probe' trebuie sa dau daca vreau sa ma inscriu la liceul pedagogic la profil"pedagogic"(pentru invatator/profesor). Si cate licee pot avea ca optiune.In luna iunie trebuie sa facem inscrierea.Am dreptul sa scriu doar 3 licee:O, si daca nu ma incadrez cu media in acelea ma transfera ei unde sunt locuri?

4 răspunsuri:
| ikram a răspuns:

Este Liceu pedagogic si daca il termini poti fi educatoare sau invatatoare si nu profesor. Pentru a deveni profesor trebuie sa termini o facultate, si dupa ce o termini sa iei examenele de intrare bineinteles.

Uita-te in anii trecuti cu ce medii s-a intrat si in functie de ce medii ai tu poti sa-ti dai seama daca intri sau nu.
Daca nu te incadrezi in nici unul, vei ajunge unde sunt locuri, poti sa ajungi si la o scoala profesionala. Asa ca ai grija ce optiuni pui acolo. Dar eu stiam ca poti sa pui mai multe optiuni, este doar un minim nu si un maxim, dar poate s-a schimbat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! normal se dau probe la sport desen muzica si inca la ceva dar nu mai stiu

| ionela_5345 a răspuns:

Probe: desen, muzica, sport si literatura. Nu te speria! De obicei toata lumea le ia! Se intra in functie de media de admitere, poti sa-ti faci media ta orientativa si te interesezi care a fost ultima medie de anul trecut si-ti dai seama daca intrii sau nu.Bineinteles, ultima medie de admitere difera de la an la an, dar nu foarte mult. Daca nu te incadrezi ai putea sa-ti pui o a doua optiune la un profil de la acelasi liceu si te transferi pe parcurs.
Mult succes!

| TzuTzu_2341 a răspuns:

Buna
din cate stiu eu la profil pedagogic... sau cum se numeste big grin
trebuie' sa dai probe la sport muzica si desen [asa s-a dat anul trecut la noi]

si pe fisa aia de inscriere pe care ti-o da diriga/dirigu poti scrie cate licee vrei uh
uh le pui in ordinea la care vrei sa intri
daca nu intri la primul intri la urmatoru big grinhee hee) blushing