| acris a întrebat:

Buna cine a dat bacu anul trecut? ziceti-mi si mie cum a fost? mie la rom mi-e frica pentru ca nu stiu de unde sa incep sa invat si cum ma poate ajuta cineva cu un sfat? mersi

Răspuns Câştigător
| ZeePinkStar a răspuns:

Buna :] eu am dat bacul anul trecut. am terminat mate-info si a fost greu la mate. m1 :] la romana nu`ti face griji, nu e greu deloc. un sfat pe care ti l-as da e sa citesti cat poti cartile din programa scoalara sau cel putin sa le retii rezumatele, pentru ca indiferent ce subiect iti pica la partea a 3a daca stii ceva din cartea respectiva primesti un punctaj bunicel :] si primele 2 parti sunt simple :] Succes;;]

4 răspunsuri:
| JahBless a răspuns:

Mie mi s-a parut greu mai ales la mate si fizica.romana a fost f usoara.m-am ofticat ca se putea copia da nu aveai de la cine si din ce pentru ca, carti cu subiecte rezolvate nu mai au voie sa editeze.

| Pinky_8498 a răspuns:

Bacul mi s-a parut usor. Pentru romana trebuie sa stii foarte bine comentariile si caracterizarile. Fa-ti o lista cu toate comentariile pe care le ai de invatat si incearca sa repeti cate unul sau doua pe zi asa iti va fi mai usor. Pentru partea 1 si partea a2a (eseul pe o tema data) rezolva cat mai multe variante din anii trecuti. Bafta! :*

| nadia13 a răspuns:

Nu stiu ce sa iti zic. este in acelasi timp si usor dar si greu

| serena_9172 a răspuns:

Nici mie nu mi s-a parut foarte dificil bacul.Important e sa lucrezi cat mai multe variante si sa inveti comentariile de la partea a treia la romana.Bafta

Întrebări recente