In funcție de cerințele de admitere de la facultatea respectivă îți poți alege și profilul de la liceu. Uite ce scrie aici http://www.tuiasi.ro/facultati/arhi/index.php?page=96 despre media de admitere. Dacă se cere desen tehnic e clar că trebuie să-ți alegi la liceu un profil la care să faci și desen tehnic. Din câte știu eu, desen tehnic se face doar la profilul tehnic. Eu am fost la profil tehnic și am făcut desen tehnic, dar nu am auzit niciodată ca cei de la mate-info să facă desen tehnic. Baftă!
Pai poti sa dai la liceul de arhitectura Socolescu daca esti din Bucuresti, sau poti sa faci un liceu de arte, etc. variante sunt destule
Poti desigur sa dai la un liceu de arte pe profil de arhitectura insa e mult mai indicat sa te duci la mate-info.In clasa 11 si 12 faci meditatii la desen si ai mai multe sanse sa ajungi la o facultate buna caci examenul de admitere e jumatate geometrie.
Nu ma refer ca urmez sa dau la un liceu oarecare...nu ceva specializat pe asa ceva, stie careva sa`mi raspunda la prima intrebare?
Fisstic întreabă: