1. Iti cumperi un dispozitiv Bluetooth care se conecteaza la PC cu mufa USB si faci transfer ca intre doua telefoane cu Bluetooth.
2.Iti cumperi un cititor de carduri pentru PC.
Alte modalitati nu cred ca mai exista.
Sal,nu se poate decat la bluetooth(daca ai bluethoot pe amandoua conecteazale,apoiapare un fisier cu datele telului si memorie,dai pe memorie si sunt muzica, video, apoi intri undeva si muti iconitele pe desktop si tel)Altfel cu card memorie(bagi cardul dai pe memorie si la fel). Fundaa?
Doar cu bluetooth e posibil, dar ai nevoie de bluetooth pentru calcuator. O alta modaliatepe care am folozitu cu un ipod, era sa uploadez fiserele pe nat apoi sa le descarc cu ipodul, merge si vu un telefon, de perferabil samrtphone, nu stiu daca merge cu telefoanele "mai putin inteleigente", dar eu a trebuits a salvez poze de pe un album onlien, nu stiu daca mereg sa descarci muzica de pe fisierulmeu sau alt site de acest gen.
Funda?
Uite eu mi-am cumparat un stick de bloo. stii si tu ala de la tel si mi l-am pus in calc si trimitem de pe el, fondita? daca vrei mi in detaliu si mai bine trimite mesaj privat
Buna, poti sa bagi daca telefonul tau si calculatorul tau au bluethoot, sau daca pc-ul nu are, downloadeaza-l de pe internet sau cumparati Fundaa? :-xx