Buna! Am mulți prieteni care lucrează ca ospătari pe program de 8 ore și nu se plâng de acest job. Da, uneori e obositor, depinde și ce stare ai in ziua respectiva, dar nu e atât de greu. Unii oameni te pot enerva foarte tare, dar trebuie sa îți menți calmul și totul va fi bine. Prietenii mei au diverse salarii. O prietena are 1500 de lei, 5 zile pe săptămâna și cât mai ia bacșiș, ajunge pe undeva la 2000+. Depinde și de local. Pe litoral se câștiga cel mai bine, dar dacă vrei un job stabil pe o perioada mai lunga de timp in orașul tău, salariile oscilează între 1400 și 2000 de lei de cele mai multe ori. Bacșișul e cam cea mai importantă parte din salariu, ca sa zic așa. Sunt bani primiți pe amabilitatea ta, dar nu mulți oameni lasă bacșișul. Sper ca te-am ajutat cu răspunsul! O zi frumoasa sa ai!
Este obositor. Si trebuie sa mai faci fata si la pretentiile clientilor. Daca nu ai probleme cu stresul, te vei descurca.
Acu depinde si unde lucrezi, daca esti la un local unde vin multi oameni normal ca e greu si obositor, daca estiintr-un local de ala unde iti vin 10-20 clienti toata ziua n-ai nicio grija. Castigu iar depinde de local si de, avantaju la astfel de servicii, bacsis din partea clientului care-ti ramane tie sau il impartiti intre voi, voi decideti asta.
Ofatacuvise întreabă: