In primul rand cel mai important este sa fi TU. Daca vrei sa faci o impresie buna profesorilor este bine sa te implici mereu in activitati, sa fi activa la ore, sa incerci sa fi cea mai buna. Daca vrei sa faci o impresie buna printre colegi, este bine sa fi politicoasa, sa vorbesti cu toata lumea chiar si cu cei cara nu`ti plac ca si comportament. Vei vedea ca se vor indeprta singuri cei care sunt vazuti ceva mai rau in ochii lumii, daca ma pot exprima asa. Ideea este sa nu vrei sa fi "cea mai cool" din punct de vedere ai hainelor si tot ce tine din punct de vedere material. Bafta
Conteaza foarte mult o tinuta inpecabila, in culorile adecvate scolii, sau ma rog non-culorile...Cred ca o camasa alba cu pantaloni negri/bleumarin si cu un sacou ar da foarte bine...In al doilea rand fii cat mai naturala,impecabila,nemachiata si in niciun caz cu o mie si una de accesorii si cercei giganti, tot ce este mai finut si mai simplu, este mai dragut.Stilul,eleganta si rafinamentul dau din punctul meu de vedere cel mai bine.Nu uita de un parfum bun si cred ca cel mai important este comportamentul si mai ales tinuta.Stai dreapta,respecta pe toata lumea si uita de vocabular, care cu siguranta iti va pune eticheta. Daca crezi ca am dreptate si crezi ca merit fundita, m-as bucura.
Cred ca in primul rand sa pari pura, frumoasa si sincera, e cel mai important lucru. Sa nu incerci sa fii altcineva si sa nu-ti ascunzi cuvintele pe care le folosesti de obicei cu altele mai cool. La scoala, ca sa impresionezi, atat colegii cat si profesorii, ar trebui sa ai o tinuta de scoala (uniforma, daca aveti, daca nu, blug), dar combinat si cu ceva de exemplu gri (la bluza ma refer), eventual cu desen. Nu trebuie sa iesi in evidenta. Incearca sa-ti prinzi parul intr-un mod in care te avantajeaza. Succes, sper ca te-am ajutat.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi, as da numai fundite, dar cum nu pot, pe restul v-am rasplatit cu voturi.