Cu parere de rau, draga Andreea, acestea nu sunt poezii ci doar insiruiri de banalitati si impardonabile_adica ce nu pot fi scuzate-greseli de ortografie.Ai scris o multime de randuri, insa importanta nu e cantitatea ci calitatea.Invata mai intai sa scrii corect romaneste, citeste multa poezie valoroasa si apoi apuca-te de scris.Mult succes!
Sunt superbe! Doamne, cum le faci? Si eu sunt poeta (la scoala poeta clasei - asta mi-e numele) dar eu le fac pentru copii (am doar 13 ani) si de aceea.
O poezie nu e o insiruire de cuvinte cu rima.
E bine pentru inceput, dar ar fi trebuit sa NU (!) te grabesti, si sa incerci sa evoluezi cat mai mult.
Sa scrii cat mai putine versuri, si sa lasi multe de inteles.
De-as fi profa ti-as da 10 pe loc sunt superbe.Cum de reusesti sa le faci? Eu nici macar una intreaga nu o fac bine pana la final sunt super misto si de placut mi-a placut ultima nota 10
Wow! Si fratele meu scrie poezii dar nu pune atat suflet. Daca e poti sa ma ajuti cu o poezie pentru cartea mea?!
Foarte fainee! Mie cel mai mult mi-au placut "Aberatii", "Invata ce-i iubirea", "iubesteo", "Invata ce-i iubirea", si restul sunt frumoase, dar preferatele mele alea sunt. Te sfatuiesc sa continui cu asta. Poate cine stii, ajungi undeva sus, chiar foarte sus. Si cel mai important : Nu asculta gurile rele, ele te vor trage in jos!
Bafta in continuare!