@ Risarisarisa
Un asemenea post nu-i nici greu si nici solicitant, ca nu faci nimic greu, doar un pic obositor daca esti nevoit sa lucrezi 16 ore.
Ați lucrat pe acest post? Vorbiți din experiență?
@ Risarisarisa
Un dispecer coordoneaza și gestioneazaa comenzile și livrările într-un restaurant, asigurându-se că activitățile din cadrul restaurantului se desfășoară eficient și că clienții sunt satisfăcuți. Sarcinile unui dispecer pot varia în funcție de tipul restaurantului (de exemplu, restaurant de livrări, fast food, fine dining),
Nu este munca solicitanta si nici grea dar necesita atentie.
Ti-e frica sa nu te puna sa cari pietre de moara, de ce esti atat de speriata?
E clar că n ai mai lucrat în domeniu?
Nu am lucrat in domeniu, eu am alte calificari si studii, dar nu vad nimic solicitant la o pozitie atat de simpla si usoara.
E solicitant pentru ca lucrezi cu oamenii, stai in permanenta de vorba cu cineva si unii o sa te scoata din sarite chiar.
16 ore si apoi cat ai liber?
Bună, mulțumesc pentru răspuns. Așa mă gândeam și eu. Dar chiar atât de rău să fie?
Lucrez 2 cu 2
In primul rand nu e legal. Nu poti sa lucrezi 16 ore, a doua zi 16 ore si apoi 2 zile libere. Media nu trebuie sa depaseasca 40 ore pe saptamana. Tu ai minim 64 pe saptamana ceea ce e enorm. Ori iti platesc orele suplimentare ori faci o sesizare la ITM si o sa le dea amenda.
Eu iti spuneam la modul general, acum daca esti o fire extrovertita, energica si iti place sa comunici, nu te enervezi repede...s-ar putea sa fie un job perfect pentru tine. Dar mai negociaza la program
La un moment dat, s- ar putea sa nu te mai poți concentra la programul acesta de lucru.
Totusi, va trebui sa te ocupi de organizarea comenzilor si vei lucra cu date pe care nu trebuie sa le incurci.
16 ore, este enorm, a doua zi esti zombi.