| princess97 a întrebat:

Buna :d... sunt cls a 8a si nu stiu ce liceu sa fac... puteti sa ma ajutati si pe mine, va rog? :d

Răspuns Câştigător
| Gagicaru a răspuns:

Urmezi liceul care ti se pare tie ca este pentru tine si ce iti place sa urmezi mai tarziu la facultate sa nu fi nevoita cand ajungi intr-a 12 si sa constati cu stupoare ca nu iti place ceea ce faci asa cum am facut eu alege un liceu si specializare acestuia pe ceea ce sti tine mai bine sa faci

6 răspunsuri:
| KinoAndreea a răspuns:

Treaba e ca noi nu spunem "mergi la medicina, mie imi place acolo" sau ca "eu acolo merg". e absolut doar decizia ta.iti plac oamenii si animalele, da la bio-chimie.sau eu stiu unde vrei.e doar un exemplu(unde dau eulaughing) dar tu poti alege ceti place.iti palce mate? du-te la mate-info sau eu stiu ce mai sunt pe la licee.

| princess97 explică:

Eu m-am gandit sa merg la liceul economic din oras la turism dar parca n-as pleca de la scoala mea unde sunt si restul colegilor

| InspectorulTPU a răspuns:

Dami funda te roog big grin

| Comy_5328 a răspuns:

De obicei majoritatea se duc la licee cu probil mate-info asa vreau sa fac eu dar depinde de ce cariera vei alege in viatawinking
pe.s. tot cl a 8-a sunt sper sa te descurcibig grin

| ndragos a răspuns:

Mai eu nu te obig gen "du-te la la racovita " sau altu eu iti spun ca ar fi bine Colegiul national Mihai Eminescu bine da nu te oblig

| AnneMari a răspuns:

Eu merg la liceu economic.Nu`mi place nici matematica nici romana,limbile straine, istoria, geografia etc.Adica le-am invatat si le stiu, dar nu ma fascineaza.Asa ca la economic va fi exact pe placul meu.O sa aleg meseria de contabil pe viitor,se castiga destul de bine.Voi da`la Kretzulescu,daca te intereseaza, s-a intrat cu 8, 40, cam asa. Pupiiiiiii:*.