Urmezi liceul care ti se pare tie ca este pentru tine si ce iti place sa urmezi mai tarziu la facultate sa nu fi nevoita cand ajungi intr-a 12 si sa constati cu stupoare ca nu iti place ceea ce faci asa cum am facut eu alege un liceu si specializare acestuia pe ceea ce sti tine mai bine sa faci
Treaba e ca noi nu spunem "mergi la medicina, mie imi place acolo" sau ca "eu acolo merg". e absolut doar decizia ta.iti plac oamenii si animalele, da la bio-chimie.sau eu stiu unde vrei.e doar un exemplu(unde dau eu) dar tu poti alege ceti place.iti palce mate? du-te la mate-info sau eu stiu ce mai sunt pe la licee.
Eu m-am gandit sa merg la liceul economic din oras la turism dar parca n-as pleca de la scoala mea unde sunt si restul colegilor
De obicei majoritatea se duc la licee cu probil mate-info asa vreau sa fac eu dar depinde de ce cariera vei alege in viata
pe.s. tot cl a 8-a sunt sper sa te descurci
Mai eu nu te obig gen "du-te la la racovita " sau altu eu iti spun ca ar fi bine Colegiul national Mihai Eminescu bine da nu te oblig
Eu merg la liceu economic.Nu`mi place nici matematica nici romana,limbile straine, istoria, geografia etc.Adica le-am invatat si le stiu, dar nu ma fascineaza.Asa ca la economic va fi exact pe placul meu.O sa aleg meseria de contabil pe viitor,se castiga destul de bine.Voi da`la Kretzulescu,daca te intereseaza, s-a intrat cu 8, 40, cam asa. Pupiiiiiii:*.