Io as alege medicina pentru ca este o facultate frumoasa dar foarte grea si pentru ca se gastiga bani frumosi fiind doctor.
Medicina deoarece este foarte bine platita si poti merge in alte tarrii pentru un salariu de careva mii de euro
Eu personal nu vreau niciuna dintre aceste trei, dar daca ar fi sa aleg as alege medicina pentru ca este o meserie deosebita(bineinteles daca o faci cu placere si iubesti oamenii).
Eu personal nu vreau niciuna dintre aceste trei, dar daca ar fi sa aleg as alege medicina pentru ca este o meserie deosebita.(bineinteles daca o faci cu placere si iubesti oamenii)
Eu personal nu vreau niciuna dintre aceste trei, dar daca ar fi sa aleg as alege medicina pentru ca este o meserie deosebita si foarte interesanta.(bineinteles daca o faci cu placere si iubesti oamenii)
Politehnica,as alege eu deoarece este o facultate frumoasa si destul de dificila, oricum de tine depinde care iti place mai mult.
Nu as alege medicina pentru ca ai de pierdut prea multi ani pana o termini, iar banii frumosi ii castigi intr-adevar, dar dupa multi ani de munca.
Mie imi pare rau ca nu am ales farmacia : facultate nu foarte grea, munca usoara si salariu frumusel.
bikerfreak întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Alexsb20 întreabă: