| Ale1586 a întrebat:

Bună! Dacă mă poate ajuta cineva sau știe niște firme care oferă oportunități de muncă de acasă, aș aprecia foarte mult. Nu contează domeniul, mă adaptez ușor și învăț repede, chiar dacă nu am experiență într-un anumit domeniu. Am un copil mic de 2 ani și nu am cu cine să îl las, așa că nu pot să mă angajez fizic undeva, dar aș vrea să am un venit suplimentar. Orice sugestie ar fi binevenită. Mulțumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles, conteaza enorm in ce esti tu experta profesional, ca nu-ti putem recomanda site-uri de profesionisti contabili, programatori sau experti in marketing., fluenti in engleza sau alta limba straina.
Aici nu-i chestie de adaptat sau invatat, ca online-ul este mai mult pentru cei care sunt deja pregatiti profesional intr-o meserie.
Fara nici o meserie sau calificare se pot face "call center" sau video chat, dar tu nu poti dupa programul lor, fiindca ai copil mic si nu poti sa pleci camd lange copilul, cand are febra, cand il schimbi, culci samd.

| Violleta2022 a răspuns:

Acum am vazut si celelate intrebari ale tale, unde spui ca nu ai nici un fel de profesie ori experinta, dar nu vrei sa vinzi Avon si nici sa faci videochat, dar ce crezi tu ca ai putea face in viata asta, fara nici o profesie/meserie, fara nici o scoala, fara nici o experinta in nimic?

Nici nu cred ca ai copil mic, ca prin noiembrie lucrai in schimburi si spuneai ca te uiti dupa al doilea job, tot prin zona aia unde munceai deja, dar nu ai mentionat niciodata pana azi ca ai avea un copil de 2 ani.
Eu cred ca asta cu copilasul a fost ultima gaselnita, ca sa sensibilizezi audienta.

https://www.tpu.ro/utilizator/acjcta/intrebari/