Am trecut printr-o chestie asemanatoare, eu am decis sa plec deoarece nu eram nici macar bine platit si mi s-a spus in fata ca marire de salariu doar dupa 5 ani de la angajare fara sansa de avansare, asta pentru ca sefii erau toti un neam si bagau pe relatii la conducere, nu straini ca mine sau ca altii.Dar la tine situatia este altfel.La orice loc de muca din 10 sau chiar 100 de oameni tot se va gasi unul sa nu te suporte sef/coleg+ ca tu ai un job platit bine, o sansa de avansare si la alta firma poate sa nici nu te accepte pe acelasi post fara o pila sau calificare in domeniu (ai zis ca n-ai) pentru ca este Romania.Eu zic ramai, accepta micsoarea de salariu, invata, avanseaza in functie, iar daca intre timp gasesti la alta firma un salariu mai mare atunci arunca-le demisia pe masa.
In functie de secretara trebuie sa fii inlocuitoarea si confidenta sefului tau, trebuie sa faci totdeauna ce pretinde- sau nu face-, uita seful /sefa.
Daca seful /sefa nu te mai gaseste suficient debun(a) atunci riscul sa fii inlocuit(a) exista in permanenta.
In cazul tau, probabil s-a gasit in locul tau o alta persoana, care este mai pe placul directoarei, dar nu a avut motive sa te concrdieze, sa te lase pe drumuri (altfel iti desfacea contractul de munca).
Daca ti-a fost repartizat un alt post, tu poti avea pretentia ca salarul tau sa ramane cel putin cat a fost pana acum, chiar daca functia este "mai joasa". Pot face acesta fiindca salariile sunt confidentiale.
Iar dupa un timp poti cere marire de salar cu ocazia avansarii de la functia da auditor junior spre senior.
Daca nu le convine, mai ai portita de a cauta o slujba mai bine platita, la alta firma, chiar concurenta.
Directoarea sigur se va gandi de 3 ori pana sa-ti semneze lichidarea.
Eu în situații similare, uneori am plecat, alteori am rămas. Dacă dta îți vezi de trabă și înveși acea competență, asta te va ajuta să faci asta în altă companie altă dată.
De un om valoros te dispensezi greu. Acum dacă pleci, ce ai să spui la următorul interviu, de ce pleci, că te-ai certat cu șefa? Sfatul meu, să rămâi. Nici managera nu e bătută în cuie pe post.
Bună! Cel mai bine dati demisia si cauta ti in altă parte este clar ca doamna manager nu te suportă si mereu o sa ai discutii cu ea, cel mai ok este luni sa i ti dai demisia si gata, i ti cauti in altă parte, ce varsta ai?
Am trecut prin ceva asemanator, si am acceptat postul mai "rau vazut".
In cazul meu, nu am pierdut aproape deloc la salar.
Daca noul domeniu iti face placere, ramai acolo.
Si in plus, daca chiar nu te suporta, nu iti mai propunea noul loc, ar fi facut ea cumva sa iti doresti demisia.