| Drums a întrebat:

Buna,
de cand eram mica mi-am dorit sa fiu actor., dar nu stiu ce trebuie sa fac, ce studii trebuie sa am ce facultate chestii din astea.stiu ca e greu dar vreau sa imi indeplinesc visul tinand cont si stiu ft bine limbile straine eng franc, spaniola.mersi:X

Răspuns Câştigător
| Lorelai a răspuns:

Pai trebuie sa faci facultatea de teatru si film. Dar nu neaparat, daca ai talent te poti prezenta la diferite castinguri, preselectii ca sa zic asa. Daca ai talent si noroc, poti face ceva in acest domeniu.

7 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Hmm la Dinu Lipati am inteles ca sunt si cursuri de actorie si dupa la facultatea de Teatru si... thinking ceva de genu nu stiu exact numele de la facultate tongue si poti lua cursuri si separat. exista. Vezi daca scrie ceva pe google legat de cursuri pentru actorie tongue. Bafta te sustin!

| Sapphire a răspuns:

Hei, si eu imi doresc asta. Eu sper sa ma pot duce in Bucuresti unde e facultatea de teatru si film, I. L Caragiale parca se numea.
Ar fi bine ca inainte de a da admiterea sa faci si ceva cursuri de pregatire. Te vor ajuta.

| TabooR a răspuns:

Nu stiu nimic dar iti urez succes sper sa te vad la tvhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru o cariera si sanse mai mari fa niste cursuri de actorie insa poti avea noroc si fara asta - inscrie-te la o agentie de casting ex.: www.twistmedia.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu imi doresc sa fiu actor.si chiar ma pricep.sunt un tip foarte nebun.am doar 19 ani jumate. ce pot sa zic. iti tin pumnii

| spy_6444 a răspuns:

Cu multa perseverenta vei reusi si cu multa tarie de caracter. De ce spun asta, o sa afli chiar acum. Am terminat Dinu Lipatti din Bucuresti - sectia arta teatrala si cu mult optimism mi-am depus dosarul de inscriere la U. N. A. T. C. ( Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica,, I.L.Caragiale " ) - Bucuresti. Aveam repertoriul pregatit ( poezii de toate genurile, fabule, povestiri, monologuri + un cantec invatat ), am trecut de toate etapele ( sunt 3 etape, iar examenul dureaza o saptamana ), si la fiecare etapa in parte esti examinat, notat, iar in ultima etapa am dat cu bata in balta. M-am emotionat f. f. tare cand i-am avut in fata mea pe mai marii teatrului romanesc ( ex: Pintea, Albulescu etc ), emotiile pusera stapanire pe mine, si nu am mizat pe ce aveam eu mai bun. A fost singura data cand am dat, dar gandul meu a ramas acolo.
Nu trebuie sa ai studii de acorie ca sa dai la aceasta Universitate, dar trebuie sa te cunosti pe tine insati bine, f bine. Pentru ca vei juca cu sufletul 100 %. Daca vrei sa faci cursuri de actorie ca sa te mai pregatesti, o poti face. Intra pe www.teenmedia.ro. Insrierile de obicei se fac in august, intereseaza-te.
Daca vrei sa tinem legatura sau daca mai ai alte intrebari iti las adresa mea de e-mail : alina_simona2007@yahoo.com

| viorel_5719 a răspuns:

Pai trebuie sa faci facultatea de arta si actorie si teatru si pe urma poti sa mergi linistit sukces