| yoval4 a întrebat:

De la filiera tehnologica pot sa urmez o facultate de inginer constructor?

Răspuns Câştigător
| geotechnical a răspuns:

Buna, in primul rand eu am terminat ciclul de licenta (Bachelor) al facultatii de constructii si momentan sunt la masterat (Master of Engineering), de urmat pot sa urmezi orice facultate, important este cu ce ramai dupa ce ai terminat aceasta facultate, sa stii unde sa cauti cand ai nevoie de informatii in rezolvarea unei probleme, este adevarat ca nu este o facultate usoara, dar daca incerci sa mergi pe la scoala, laboratoare, ...etc daca iti dai interesul nu ai cum sa nu treci, daca mai ai intrebari despre ce vei studia... etc poti sa imi spui, te ajut cu ce stiu tongue

| yoval4 explică (pentru geotechnical):

Sal, eu tocmai azi m-am inscris la liceu la profilul economic. As putea sa dau la acesta facultate de inginer constructor si daca se pune accent pe limbi straine. Poti sa-ti deschizi firma daca termini facultatea si cam ce salariu ai avea? Multumesc mult

Ma poti ajuta?

| geotechnical a răspuns (pentru yoval4):

Se poate sa iti dechizi propria firma, iar daca doresti este sectie care este in limba engleza la constructii, unde se preda in engleza materiile, iar la salariu acum depinde, daca ai propria firma profitul este al tau, iar daca lucrezi pentru altii salariul la inceput este mic in jur de 1200 lei dupa care va creste treptat cu cat ai mai multa experienta

Multumesc de ajutor.

7 răspunsuri:
| EvangelineLovin a răspuns:

Poti sa faci ce facultate vrei tu

| Dianaㄨ a răspuns:

Este foarte greu, pentru ca matematica-informatica iti dezvolta mult mai bine mintea, gandirea pentru o facultate asa de grea, Constructii.
Eu te sfatuiesc totusi sa te mai gandesti, matematica-informatica sau matematica-fizica ar fi mult mai indicate.
Nu e imposibil sa dai la constructii si de la filiera tehnologica, dar nu se pun baze asa de mari in invatamant acolo, asa cum se pun la mate-info.
Succes pe mai departe!

| miriam18 a răspuns:

Da poti sa urmezi o facultate de inginer constructor