Sa nu mai dai niciodată buletiulnul aiurea la persoane străine de pe net așa! Ai primit vreun contract? Ai verificat firma respectiva? Așa riști să te trezești cu vreun credit sau cine știe ce! E clar că e țeapă! Data viitoare sa fii mai atenta, nu mai da buletinul la străini aiurea!
Informatiile de genul acela se trimit pe e-mail. Si eu le-am primit, dar pentru ca au intrat in SPAM le-am observat abia dupa cateva saptamani de cand au fost trimise. Lucrez la operator flexibil de 2 ani si inca n-am niciun credit pe spatele meu, facut in urma formarii lor.
Eu am fost directionata către trainer și între timp mi s-a făcut și verificarea identității, cu toate a durat mai multe ore pentru a putea fi aprobată. Cu toate acestea, când în sfârșit a fost aprobată trainerul nu mi-a mai dat nici un răspuns la mesaje și de câteva zile a dispărut. Pe lângă acestea, am trimis mai multe emailuri companie în care am anunțat că mi-a fost aprobată verificarea identității, dar nici în acest caz nu am primit nici un răspuns. Am impresia că sunt neserioși!
Si la mine a durat cateva ore verificarea identitatii. Daca ai scris companiei trebuie sa iti vina un raspuns, dar este posibil sa dureze cateva zile.
Esther124 întreabă:
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: