Sunt la ASE. abia am fost admisa deci nu iti pot da detalii dar voi urmarii raspunsurile, pentru ca si eu sunt curioasa care sunt cele mai "dorite"camine.
Si eu am fost admisa acum La ce facultate esti?
La contabilitate, tu?
Management. Am auzit cateva chestii despre caminul moxa si nu prea sunt incantata. Maine ma duc sa depun diploma si o sa ma interesez pe la facultate de camine
Si eu tot maine merg, sper sa nu fie aglomeratie, la inscrierea a mers treaba foarte bine eu n`am pretentii la camine, numai loc sa prind..desi nu prea am sanse, dar sper totusi..si normal sa fie fete cu care sa ma pot intelege si conditii decente.tu ce medie ai avut? eu 9`15.
Am avut 8.33. mie imi e un pic urat la camin, de exemplu moxa este mixt. si se cam doarme aiureaa) cam asa am auzit de la cativa prieteni. condtiile sunt ok...4 paturi in camera plus baie. la moxa ..la restul nu stiu ce sa zic.
Aa..pai cred ca esti la taxa nu? ca am vazut ca au fost medii mari.oho nu stiam ca moxa e camin mixt)de fapt eu nu stiu nimic despre camine decat ca moxa d si belvedere (unele) sunt cele mai "bune" camine.acum important e sa avem camin, conditiile ne vor multumi pe parcurs pe fiecare.eu chiar nu am alta alternatriva decat caminul.bani pentru chirie nu prea am, nici nu vreau sa ma gandesc.de unde esti? eu sunt din gorj.
Da la taxa. Si eu sunt intr-o situatie naspa si cam tot la camin o sa ajung mai ales ca am intrat la taxa Sunt din Alexandria.
Important e ca am intrat unde am vrut. sper sa prindem si la camin.acum te las, ma culc un pic fiindca peste cateva ore plec spre buc.bafta!
Drum bun. bafta si tie
Salut! ai fost sa depui diploma? nu trebuia sa mai facem nimic altceva, nu? despre camine ce ai aflat?
Buna. Da am depus.Nu mai trebuie sa facem nimic. Mi-au spus cand se fac cererile online pentru camine( 15 august-5 septembrie) si apoi se vor repartiza in functie de cate cereri sunt si dupa medie si ca va fi batalie pe Moxa..cam atat.
ma speriasem.ca m`am intalnit cu o fata si apoi ea a disparut de langa mine. am crezut ca trebuia sa mai mergem undeva dupa ce am depus diploma si eu nu am facut asta:-ss..pff.eu nu inteleg cum sta treaba cu caminele si nu stiu cum de n`am intrebat.de exp la contabilitate sunt 485 de locuri.dar pentru cine sunt pentru toti cei de la acest profil( anul 1, 2, 3 si master 1, 2, 3), sau cum? cu nu pricep.imi dau seama ca va fi batalie, sunt medii mari si toti vor moxa d/belvedere.
Probabil a plecat la casierie sa plateasca taxa nici eu nu stiu cum sta treaba cu repartizarile. Dar cei de la buget au prioritate la camine, indiferent ce profil sunt. Tipa cu care am vorbit (profesoara sau nu stiu ce era secretara) era un pic irascibila si am preferat sa nu insist cu multe intrebari ca cine stie. Eu m-am gandit dupa ce ma inscriu online sa merg pana acolo direct la camin si sa vorbesc. Astazi nu am avut posibilitatea asta ca am depins de cineva cu drumul.
Dap,dar nu vor prinde toti au ramas anul trecut 2000 pe dinafara, am citit pe undeva...acum ne ramane speranta.
Stiu. In cel mai rau caz gasim alte camine de la alte facultati. Eu m-am interesat si de garsoniera sau apartamente cu 2 camere si sa stau cu inca o persoana sau 2 depinde...si se gasesc si la preturi lejere.
Stiu,e bine daca ai si persoane cunoscute.eu nu cunosc pe nimeni dintre viitori colegi, si nici de la alte facultati.toti colegii din liceu=>Timisoara, ca de obicei, un singur baiat e la cibernetica dar n`am cum s alocuiesc cu el
Eu in ASE am colegi numai baieti din liceu, deci nici eu nu cunosc si cu colegele nu prea pot sta pentru ca sunt la facultati indepartate. Asta e..ne descurcam noi
anonim008 întreabă: