Salut! Eu aș putea să-ți spun însă nu știu ce dorești să știi. Cel mai bine te înscrii, te asigur că e legal și oamenii sunt serioși. În momentul în care vei face training-ul ți se va explica tot, dar dacă dorești, îți pot spune și eu. Ce te-ar interesa?
Buna! In primul rand este un job legal, remote, poti lucra de pe orice dispozitiv (telefon, tableta, laptop, etc.). Sunt seriosi in ceea ce priveste salariul, vei primi o factura saptamanal. Regulile sunt simple si ai nevoie de putin timp ca sa acumulezi experienta necesara, dupa care vei castiga tot mai usor banutii.
Este un job online flexibil, din punctul meu de vedere excelent, poți lucra de acasă sau de oriunde, de pe laptop, tableta, telefon, in cadrul training-ului ți se explica in detaliu ce trebuie sa faci.
Buna!
Este un job online flexibil, poti sa lucrezi de oriunde si in orice perioada a zilei, atat de p telefon cat si de pe tableta/laptop! Castigurile sunt in fuctie de implicarea ta dar daca iti dai interesul poti sa castigi destul de bine! Ca cerinte ai nevoie de creativitate, sa stapanesti limba romana bine si sa fii mereu atent la detalii! In rest, este un job destul de interesant!
anonim_4396 întreabă:
SoniaCristiana întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: