| ariana_5123 a întrebat:

Este normal sa pui cariera pe primul loc fara a te interesa prea mult intemeierea unei familii? Am o cariera stralucita imi iubesc f mult meseria (sunt avocat), dar am varsta de 28 ani, o varsta la care multe prietene si-au intemeiat o familie, iar pe mine nu ma intereseaza deloc asta. Puteti sa imi da-ti un sfat? Am eu o problema? As dori f mult sa aud si alte pareri. Multumesc

Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Numai faptul ca ti-ai pus aceasta intrebare constituie un prim pas. Cred ca nu faptul ca dedici mult timp carierei, te-a determinat sa nu iti intemeiezi o familie, ci, nu ai gasit inca persoana care sa-ti zgandareasca sufletul.Cand vei iubi cu adevarat vei sti cum sa le impaci pe amandoua! Succes in dragoste asa cum ai si-n cariera!

2 răspunsuri:
| angella1972 a răspuns:

Eu cred in destin, si cred ca nimic nu e intamplator.intr-o buna zi va aparea un baiat frumos, care te va cuceri, si atunci impreuna va veti gandi si la familie. iar tu, pe langa faptul ca vei fi sotie si mama, vei culege si roadele efortului tau de a-ti cladi o cariera.nu mai suntem acum 20 de ani, cand fetele de 25 de ani nemaritate erau fete batrane.

| EUSIATIT a răspuns:

Nu trebuie sa te sperie acest lucru ok ai cariera .si.va veni si ziua cind acel fat -frumos va aparea e timp. Eu te sfatuiesc sa ai incredere in cel de sus el ne vegheaza pe toti si are grija de noi toti. sa fii sanatoasa si restul vin,, atunci cind trebuie. decit la 20 de ani si apui la 22 la divort mai bine 28 si pe picioarele tale. e timp ok sa ne dai de veste cind vei fi mireasa te pup