| 0eva0 a întrebat:

eu as dori sa devin reprezentant metropolitan dar nu stiu cum as putea renunta daca nu sunt multumita cu felul in care evoluez in acea firma... Este forte important pentru mine sa fie informata pe deplin inainte de a ma hotara sa devin reprezentanta. Pe site-ul lor nu am gasit nimic care sa ma ajute. Sper ca persoanele care sunt deja reprezentante sau care stiu cate ceva despre aceasta firma ma pot ajuta va rog.

15 răspunsuri:
| unicka a răspuns:

Www.metropolitans.ro si vezi ce se spune despre firma si eu am primit o colaborare din partea lor dar m-am lasat pagubasa. Daca nu te ajuta cu nimic adresa ce ti-am dat-o o sa ma uit in mail-ul trimis de ei si o sa iti dau un nr de telefon.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Te pot ajuta eu sa devii reprezentant. Daca doresti sa renunti-Nimic mai simplu... dai un simplu telefon la Metropolitan Selection.
Daca esti interesata si vrei mai multe detalii trimite-mi mesaj privat.

| anka a răspuns:

E foarte bine. Puteti obtine castiguri mari fara prea mare efort. Preturile produselor sunt accesibile. Daca aveti nevoie de un cod de reprezentant il puteti folosi pe acesta: RArPd10p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
si eu sunt reprezentant metropolitan, daca mi scrii pe mzsu76@yahoo.com iti pot da lamuriri la orice intrebare...astept mailul tau

| lavinia_3029 a răspuns:

Buna.sunt lavinia si te ajut eu pas cu pas.id-ul eu e faina_de_lavi16

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine mai vrea sa devina reprezentant metropolitan il pot ajuta eu. eu sunt reprezentant metropolitan. numele meu este georgiana si puteti sa ma contactati la id repr_metropolitan

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Preturile sunt accesibile, la fel si comosionul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va rog am cumparat de la firma dv mi-a placut totul vreau sa devin reprezentant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine vrea sa devina reprezentant sa intre your_bad_girl23 ca iti spun eu pasii de urmat

| NeuRoNiLaPliC a răspuns:

Iti doresti un venit suplimentar?
Exista o oportunitate de a castiga un venit din confortul casei, ON-LINE prin promovarea unor produse bune calitativ la preturi accesibile - probabil cea mai buna oportunitate a momentului in Romania pentru oameni obisnuiti.
Eu am urmat acest exemplu si pot sa spun ca am suplimentat veniturile familiei mele devenind reprezentant, apoi coordonator Metropolitan Selection, companie ce comercializează produse de parfumerie, cosmetice şi bijuterii.

Obtine si tu, propriul MAGAZIN DE COSMETICE ONLINE!
Lucrezi la orice ora si oriunde esti la un moment dat in tara!
Ai propriul tau birou on-line GRATUIT de indata ce deschizi calculatorul!

BENEFICII: Comision de 25%- 32, 5% din vanzarile proprii, sansa de a deveni coordonator echipa cu bonus de pana la 20 % din vanzarile echipei formate (optional).

CE TREBUIE SA FACI? Inscrie-te GRATUIT ON-LINE ca Reprezentant Metropolitan pe www.metropolitans.ro, la sectiunea CREATI-VA CONT,(sus, stanga) vei completa datele solicitate. Ai nevoie de un COD AL REPREZENTANTULUI CARE V-A RECOMANDAT: HAVEzv4e(am rugamintea cu copy-paste).
Ai doua posibilitati :
• comanda un catalog Gratuit (NU UITA SA BIFEZI 1 BUC CATALOG) sau
• plaseaza o comanda de minim 100 lei si primesti la cerere, setul cu testerele parfumurilor care te vor ajuta in activitatea ta, precum si Lista cu parfumuri Metropolitan, corespondente parfumurilor de firma!
INCEARCA ACEASTA VARIANTA DE A-TI IMBUNATATI SITUATIA FINANCIARA! Viziteaza cu incredere site-ul www.metropolitans.ro, unde vei vedea toate produsele si ofertele, atat pentru reprezentanti si/sau consumatori!

ATENTIE! Procedura de comanda a catalogului este urmatoarea:
In dreptul catalogului, unde scrie "COMANDA" dati click!
- trebuie sa aveti 1 singur catalog in lista pentru a putea finaliza comanda;
- urmeaza "FINALIZAREA", apoi continuati comanda pana o confirmati.
- comanda de catalog trebuie sa apara la "CONTUL MEU", avand stadiul "in asteptare", unde va vor aparea si comenzile ce le veti face ulterior.

NOU! ACUM POTI CERE FACTURA PE PRODUSE.
DECI LE POTI VINDE SI IN MAGAZIN! MAI IEFTIN DE ATAT NU GASESTI!
VA DORESC SUCCES DE PE ACUM!
Messenger Id: metropolitan922

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine vrea sa se inscrie la metropolitan clic pe urmatorul linc http://ladys.ro/a/RFmDm4fH. pentru informatii ma gasiti la adresa larisalaryi@yahoo.com

| Explosive10 a răspuns:

Sunt reprezentanta Metropolitan de ceva timp. Cine vrea de asemenea sa devina reprezentant, poate accesa http://ladys.ro/a/EMNDVifq sau ma poate contacta la adresa de mail enache_aida@yahoo.com.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti ofer informatii amanuntite, introdu in messanger mary_ingeras91.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.cine vrea sa devina reprezentant la metropolitan ma pote contacta la adresa alexgeorgypit@yahoo.com

| georgyya a răspuns:

Cine doreste sa se inscrie ca reprezentant Ladys (metropolitan) ma pot contacta la repr_ladys@yahoo.com