Pai.exact cum a zis si sweetdyana18 te poti duce la diferite concrsuri care se si difuzeaza la Tv. Cum ar fi "Romanii au Talent". Concursul asta ti-l recomand eu. Pentru ca daca ajungi macar pana in semifinala dau in finala multi o sa vrea sa faca contracte cu tine. Si asa o sa te lansezi. Daca te-ai duce la X Factor sau Vocea Romaniei ai face o mare prostie. Esentialul in ele e vocea. Si dupa cum ai spus tu canti la chitara si scrii versuri. Si plus ca aia au fite. Te dau afara-n suturi. cunosc pe cineva care avea vocea buna si n-a reusit. Sau poti sa te duci la casa de discuri, dar nu e tocmai o idee buna. Pentru ca costa foarte mult. Sa-ti faca reclama, si alte chestii, daca crezi ca ai talent du-te la "Romanii au Talent" si o sa realizezi ceva. Sau poti sa mai faci cursuri la vreo scoala de arta ceva. Si te mai invita la emisiuni si incet incet reusesti. Verisoara mea a facut cursuri Sper ca te-am ajutat
Te poti duce la X Factor sau Vocea Romaniei,te poti duce la un studio de inregistrari(vezi sa nu-ti fure careva cantecul,daca zici ca si compui),daca ai o melodie comerciala, fa o inregistrare si du-te cu ea la un radio si roaga pe cineva sa o dea pe post, daca e o melodie care merge in club, te duci intr-un club si rogi dj-ul sa puna melodia. Daca ai voce si canti live poti canta la nunti, restaurante.Succes!
Roaga pe cineva sa iti faca niste filmari mai de calitate din spectacole ca sa te poti promova cu ele. Daca ai o piesa buna si ceva bani, du-te cu ea la un studio sa iti faca orchestratia
Daca vrei sa te inregistrezi si sa nu dai bani pe studiouri scumpe, ai putea sa faci astfel.
Iti cumperi o chitara electro-acustica sau pui doza pe acustica, un procesor bunicel de suet-pana in 800ron si 1 caclu jack, dupa care iti bagi chitara in placa de sunet, asa fac eu si cei din trupa, se aude foarte bine.PS:daca esti vocalist, cumpara-ti un microfon condenser.
Bafta.