| Wilhelmsson a întrebat:

eu port ochelari, si am 11 ani joc de 5 ani fotbal. Credeti ca o sa ajung un mare fotbalist sincer sunt de la tara dar e o diferenta sa fi de la tara si sa fi taran. Parinti nu ma sprinijna spun ca daca am ochelari nu o sa pot juca fotbal sad. Dar prieteni spun ca exista si mi-au dat exemple de fotbalisti care poarta sau au purtat ochelari,, profesionisti,,. Deci in concluzie intrebarea este: Ar trebui sa-mi urmez visul? Eu zic,, da,, dar voi?

12 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Da...chiar daca mai tarziu o sati schimbi parerea

| adriangabor92 a răspuns:

Da

| CrazyTeenager a răspuns:

Niciodata nu ar trebui sa renunti la visele tale, ceea ce ai tu acest defect ocular este doar o circumstanta, iar faptul ca esti de la tara, nu este decat locul in care te-ai nascut nu te caracterizeaza, daca tu nu vrei asta, e o diferenta mare intre a te fi nascut intr-un sat, si de a avea un comportament de taran, daca te vei tine de munca vei parasi satul si te vei putea integra intr-o societate cu lume mai civilizata, dar sa nu uiti de unde ai plecat, pe scurt urmeaza-ti visul si incearca sa faci ce poti, cu ce ai, unde esti, doar asa poti reusi.
Visul tau va deveni realitate, de fapt el este deja in proces de realizare, dar inca circumstantele in care te aflii sunt diferite, dar ele se vor schimba in functie de evolutia ta ca si persoana, daca meriti, vei obtine ceea ce doresti.
Si ca o inchiere iti spun, tu ti-ai dovedit tie insuti cine esti acum ramane sa dovedesti celor din jur de ce esti capabil.

| blueorange1302 a răspuns:

Daca vrei si poti, DA

| RrobByy a răspuns:

Daa cum sa nu
!

| Stra1nul a răspuns:

Parerea mea e sa continui. dar nu lasa scoala deoparte. mai intai scoala si dupa restul.;) deoarece azi poti juca fotbal maine ti-ai rupt piciorul si nu o sa mai poti juca niciodata fotbal si din ce te intretii? asa ca pune mana si invata. si un exemplu de fotbalist cu ochelari e Edgard Davids uite si o poza cu el http://img18.imageshack.us/i/44772899.jpg/ a jucat la juventus torino, si in nationala olandei

| gyffy a răspuns:

Salut sa stii ca si messi poarta ochelari dar nu la meci cumparati lentile si da si un prieten de al meu este de la tara din videle si este la echipa de juniori steaua deci eu sunt sa iti implinesti visul

| 7777 a răspuns:

Incearca sa te inscri in concursuri de fotbal cu scoala, echipa comunala, etc...de acolo poti fi vazut de oameni care te pot lua la o echipa mare, daca joci bine.
P.s. Daca ai talent o sa iti rezolve ei toate problemele fizice...Cum a facut barcelona cu problema lui messi.winking

| iTzRake a răspuns:

In locul ochelarilor daca chiar vrei sa iti urmezi visul iti poti pune lentile desi s-ar putea sa ti se para incomode la inceput... ocum visul e al tau si faci ce vrei cu el dar oricum e o diferenta intre a juca de 5 ani de placere sau de a juca 5 ani football profesionist

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va multumesc tutor vorbele voastre mai ajutat foarte mult sa-mi uremz visul si o voi face in 3 zile e un concurs cu scoala de fotbal si in vacanta de vara o sa merg la fotbal la oras. Nu o sa ma las niciodata Va multumesc si Jos palaria pentru voi si pentru TPU!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O si apropo Lucian e celalalt TPU a lui fratele meu scuze ca ma postat pe el big grin

| solidon a răspuns:

Eu zic ca da